23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Oltenia Garden continuă campania „Viitorul este verde“

Oltenia Garden continuă campania „Viitorul este verde“

-

Oltenia Garden continuă campania „Viitorul este verde“, iniţiată în urmă cu trei ani cu scopul de a conștientiza populaţia de faptul că este foarte important ca aerul pe care îl respirăm să fie cât mai curat. Astfel, toţi cei care trec pragul Oltenia Garden în această lună vor primi din partea firmei un puiet de tei, numai bun pentru a fi plantat.
Campania „Viitorul este verde“ este una de tradiţie, echipa Oltenia Garden având în plan să planteze pomi din pepiniera proprie, cu scopul de a reduce importurile. Pepiniera are momentan 20 de hectare, urmând să ajungă la o suprafaţă de 50 de hectare în anii viitori. Astfel, produsele Oltenia Garden pot fi găsite în toată ţara, prin reţeaua proprie de distribuţie.
Prin Campania „Viitorul este verde“, Oltenia Garden încurajează creș­terea spațiilor verzi din ora­șul Craiova, contribuie la îm­bu­nătățirea calității aerului și susține producția autohtonă.
Dacă doriţi să vă bucuraţi de ceea ce are natura de oferit, plantaţi un copac pentru viitorul copilului dumneavoastră! Dacă iubiţi frumosul, sunteţi așteptați la Oltenia Garden să vă inspiraţi și să vă alegeţi din oferta bogată de specii de plante, de la cele exotice, la cele decorative, pomi fructiferi, arbori și arbuști. Tot aici puteți primi și sfaturi de la specialiști în legătură cu plantarea și întreținerea acestora, dar și despre serviciile de proiectare computerizată, pornind de la schița grădinii, sisteme de irigat, servicii și soluții de amenajare și întreținere a spațiilor verzi. Specialiştii Oltenia Garden pot fi găsiţi pe str. Caracal, nr. 37 (zona Selgros) și Pielești DN 65, km 9,8 zona Metro sau pe pagina www.olteniagarden.ro.

Publicitate
Publicitate
Gazeta de Sud contribuie la dezvoltarea a sute de afaceri locale și transformă proiecte antreprenoriale în adevărate branduri.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.