37.9 C
Craiova
sâmbătă, 13 iulie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCentrul Onco-Life, servicii medicale de calitate, în condiţii de siguranţă

Centrul Onco-Life, servicii medicale de calitate, în condiţii de siguranţă

Cancerul este o boală din ce în ce mai des întâlnită, a cărei incidenţă a crescut foarte mult în rândul persoanelor tinere. Poluarea, stresul, alimentaţia necorespunzătoare, obezitatea, fumatul şi anumite tipuri de infecții virale sunt doar câţiva dintre factorii care pot declanşa afecţiunea. Odată stabilit diagnosticul, pacientul începe tratamentul de specialitate alături de o echipă medicală competentă şi de încredere. De mai bine de şase ani, Onco-Life Center Craiova înseamnă grijă pentru pacient şi servicii medicale de calitate.

 

Înfiinţat în anul 2012, Onco-Life Center şi-a început activitatea cu 17 paturi de spitalizare de zi, oferind servicii medicale în specialitatea oncologie medicală. Onco-Life vine în întâmpinarea nevoilor pacientului oncologic şi ţine pasul cu cerinţele lui. Astfel, în anul 2014, prin introducerea spitalizării de zi şi în specialitatea medicină internă, a fost adus un beneficiu real pacienţilor oncologici din evidenţa unităţii, în sensul rezolvării prompte a patologiei asociate, în condiţii de confort fizic şi psihic pentru aceştia. Constatând o adresabilitate crescută a pacienților cu afecțiuni hematologice și onco-hematologice, și-a dezvoltat gama de servicii medicale, iar din anul 2017 funcţionează cu 21 de paturi de spitalizare de zi în specialităţile: oncologie medicală, hematologie şi medicină internă, cabinete de consultaţii, sală de tratament, punct de recoltare probe biologice, farmacie cu circuit închis.

 

 

„Avem în evidenţă un număr mare de pacienţi oncologici, iar unitatea noastră dispune de resursele şi competenţele profesionale necesare pentru a acorda servicii medicale de înaltă calitate, în condiţii de siguranţă pentru pacienţi şi personal. Echipa managerială şi cea medicală sunt preocupate permanent să acorde îngrijiri medicale care să satisfacă aşteptările pacienţilor, atât din punct de vedere al rezultatelor, cât şi al condiţiilor în care se acordă. Acest lucru a fost certificat în acest an, când unitatea noastră a fost acreditată de către Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate. Acreditarea ne conferă credibilitate în piaţă, competitivitate, notorietate, adresabilitate“, a spus dr. Elena Şelea, manager Onco-Life Center.

 

„Cancerul nu mai este o sentinţă la moarte“

„În România este trist faptul că pacientul se prezintă foarte târziu la medic. Să luăm ca exemplu cancerul de col uterin. Din păcate, vedem paciente care vin în stadiile III-IV, ceea ce în Franţa sau în Germania este de neauzit. Nu avem programe de screening, nu avem, ca ţară, cultură medicală. Eu sunt de părere să ne prezentăm la oncolog nu atunci când deja avem diagnosticul pus, ci la cea mai mică suspiciune. Prefer să dau veşti bune decât să le spun pacienţilor că au venit târziu. Din fericire, în ultimii ani s-au dezvoltat terapii noi, iar cancerul nu mai este ceea ce era acum 20 de ani, adică nu mai este o sentinţă la moarte. Dacă este descoperit la timp, poate fi vindecat“, a spus dr. Adela Chirilă.

De ce să alegi Onco-Life Center

Pentru că Onco-Life înseamnă servicii medicale de calitate axate pe grija față de pacient, confortul și siguranța acestuia: condiții hoteliere deosebite, dotare cu aparatură performantă, personal calificat, acces la medicamente de ultimă generație. Amenajarea saloanelor oferă confort sporit și mediu cât mai apropiat de cel familial.

Echipa medicală este formată din medici primari, cu notorietate și experiență în specialitate: dr. Bena Sandra – oncologie medicală, dr. Prițulescu Christina – medicină internă, dr. Duță Doriana – hematologie, dr. Andrei Mariana – radiologie şi imagistică medicală, dar și tineri specialiști oncologi precum dr. Chirilă Adela și dr. Deca Greta, medici care luptă împreună cu pacienții pentru sănătatea și calitatea vieții lor.

La Onco-Life, pacienții beneficiază de tehnologia avansată a unui ecograf Hitachi de ultimă generaţie, cu modul Doppler color şi sonoelastografie. Acestea permit detectarea precoce de la dimensiuni milimetrice a formaţiunilor tumorale, caracterizarea precisă a naturii acestora și monitorizarea lor, din punct de vedere al evoluţiei, sub tratament.
Pacienţii beneficiază gratuit, pe lângă tratamentele clasice, de terapii noi, cu medicamente de ultima generație, disponibile în România prin Program Național. Medicamentele sunt disponibile permanent în farmacia unității, asigurându-se continuitatea curelor de tratament.

Pregătirea sigură a diluțiilor de citostatice se face în laboratorul farmaciei, sub hotă cu flux laminar, de către farmacist, iar administrarea se face de către asistenți medicali experimentați, protejați de echipament de protecție corespunzător, riscurile contaminării personalului şi pacienților fiind eliminate. „Colaborăm cu toate spitalele publice din Craiova și cu unități medicale private, asigurând accesul gratuit al pacientului spitalizat la consulturi interdisciplinare, analize de laborator, investigații imagistice, consiliere psihologică, a doua opinie medicală“, a adăugat dr. Elena Şelea.


Unitate de excelenţă, încadrată în categorie superioară de acreditare, Onco-Life Center oferă servicii medicale de calitate, în condiţii de siguranţă. Preţuieşte-ţi viaţa, adresează-te Onco-Life Center! Ne găsiți în Craiova, str. Calea Bucureşti. nr. 6.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS