Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Centrul Medical Phoenix - 10 ani de servicii medicale la standarde europene....

Centrul Medical Phoenix – 10 ani de servicii medicale la standarde europene. Totul în slujba pacientului

-

 

 

Centrul Medical Phoenix, cel mai mare furnizor de servicii medicale private din Oltenia, sărbătorește zece ani de existență în slujba pacientului.

 

Povestea Centrului Medical Phoenix începe în anul 2009, când o echipă de medici pasionați de meseria lor și conduși de convingerea că orice pacient trebuie să beneficieze de cele mai bune servicii medicale, a deschis, în Craiova, un centru medical dedicat osteoporozei. Și cum atunci când crezi foarte mult în ceea ce faci și investești talent și resurse, rezultatele bune nu întârzie să apară, povestea Phoenix a început să ia amploare. Astfel, în următorii ani, centrul a crescut cu încă trei clinici, care acoperă specialități ca: Endocrinologie, Pediatrie, Cardiologie, Medicină Internă, Neurologie, Diabet, Fizioterapie şi Recuperare medicală, ORL şi Psihiatrie, Balneologie și care oferă ambulator, spitalizare continuă și laborator de analize.

Anul 2014 a marcat extinderea Centrului Medical Phoenix în afara orașului Craiova, odată cu înființarea Centrului Medical din Slatina, care dispune de consultații în regim ambulatoriu și spitalizare de zi în specialitățile: Endocrinologie, Medicină Internă, Cardiologie, Diabet Zaharat și Pediatrie și ambulatoriu.

În anul 2015, în Craiova, s-a inaugurat o nouă clinică ce oferă servicii de consultație și tratament pentru cinci specializări: Diabet Zaharat și Boli de Nutriție, Cardiologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Gastroenterologie, la care s-a adăugat un alt laborator de analize medicale. Apoi, tot în anul 2015, Centrul Medical Phoenix a mai făcut un pas important și a deschis o clinică în orașul Târgu Jiu, unde oferă servicii de consultaţie şi tratament pentru cinci specializări: Endocrinologie, Medicină Internă, Cardiologie, Neurologie, Diabet Zaharat, la care s-au adăugat şi 21 de paturi în regim de spitalizare de zi.

O altă etapă importantă în ceea ce privește extinderea Centrului Medical Phoenix este reprezentată de anul 2016, când încă două orașe au fost adăugate pe harta companiei: Calafat și Drăgășani.

Despre noi începuturi

O altă bornă istorică în dezvoltarea Centrului Medical Phoenix a fost anul 2018, când, în luna octombrie, s-a finalizat achiziția întregului Grup de către Medicover România și au fost setate și începute strategii de creștere a calității serviciilor medicale acordate pacienților, prin achiziția de aparatură medicală de ultimă generație, cât și prin diversificarea specialităților oferite.

„Frumoasa poveste Phoenix a început în 2009, când piața serviciilor medicale private din Craiova era destul de restrânsă și am constatat că este nevoie de servicii medicale de calitate. De altfel, aceasta a fost și ambiția noastră, în jurul căreia am construit tot: să oferim servicii medicale de calitate. Începutul a constat, în 2009, în deschiderea unui centru medical dedicat osteoporozei, urmat, în 2010, de adăugarea unor noi specialități în ambulator și, în 2012, de deschiderea primei unități spitalicești. A urmat apoi extinderea reţelei Phoenix la nivelul Olteniei, un pas îndrăzneț și însoțit de satisfacții pe măsură. Anul 2018 a însemnat un nou pas important pentru Phoenix: intrarea în marea și puternica echipă Medicover. Cele şase luni care au trecut de la acest eveniment ne-au întărit convingerea că am luat decizia corectă și, alături de Medicover, am început un program de modernizare și investiții greu de imaginat înainte. Secretul Phoenix Medicover constă în echipa extraordinară, o echipă în adevăratul sens al cuvântului, sudată în timp, iar rezultatele sunt vizibile: o medie de 5.000 de pacienți care ne vizitează lunar în întreaga Oltenie“, a spus dr. Ionuț Vasile, medic primar Endocrinologie și Fondatorul Centrului Medical Phoenix.

Performanța echipei de management, calitatea serviciilor medicale, seriozitatea sunt doar câteva dintre atuurile Centrului Medical Phoenix. „Medicover este foarte onorat să fie asociat cu Phoenix. Atunci când căutăm oportunități de a ne dezvolta businessul prin achiziții, cele două criterii principale pe care le aplicăm sunt calitatea serviciilor medicale și performanța echipei de management. În peste zece ani, Centrul Medical Phoenix a oferit servicii medicale la cel mai înalt nivel, livrate de cei mai buni medici. Dr. Ionuț Vasile și echipa sa sunt adevărați lideri vizionari în ceea ce privește modul în care trebuie să fie livrate serviciile medicale. Aceasta nu este doar părerea mea, ci a miilor de pacienți fideli, care aleg să folosească serviciile noastre an de an“, a spus Adrian Peake, general manager al Medicover România.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...