10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajVisul unei nunți ca în basme se adeverește La Cișmea Mârșani

Visul unei nunți ca în basme se adeverește La Cișmea Mârșani

Petrecerile de nuntă sunt din ce în ce mai atent organizate și mult mai versatile, căpătând o mare amploare în ultimii ani cununiile în aer liber, desprinse parcă din filmele de la Hollywood, sau petrecerile tematice menite să surprindă invitații în moduri cât mai originale. Mirii caută, astfel, locuri care să răspundă provocărilor și exigențelor noilor tendințe, pentru ca ziua cea mare să fie nu doar frumoasă, ci suprinzătoare, perfectă prin felul în care va reuși să reflecte pasiunile și sensibilitățile care definesc povestea unică a perechii ce face pasul spre o viață împreună.


Nu este de mirare că locațiile din provincie au început să fie tot mai atractive pentru cei din Craiova, care preferă în tot mai multe rânduri să lase în spate restaurantele centrale pentru colțul de rai de La Cișmea Mârșani, al cărui farmec nu poate fi înlocuit nici de cel mai spectaculos salon de evenimente din oraș. Și asta pentru că la Mârșani, pe marginea unui lac închipuit parcă de un autor romantic, complexul de evenimente La Cișmea oferă un cadru natural de neegalat, fiind scena ideală pentru cununiile pe ponton, sub cupole de ghirlande de flori. „Anul trecut, evenimentele în aer liber au explodat pur și simplu. Foarte mulți din mirii noștri au ales să organizeze cununia pe pontonul La Cișmea. Am avut parte de nunți cu o atmosferă cu totul aparte, desprinse din filme, cu decoruri de vis, cvartet de coarde. Extraordinar de frumos“, povestește Cristian Cîrjaliu, managerul complexului de evenimente peste care fiecare an trece și mai înfloritor decât cel dinainte. „Îmi amintesc și acum când am început proiectul și locul acesta era plin de buruieni. Încă nu îmi vine să cred. De la an la an, așteptările ne sunt depășite. Se vede rodul muncii noastre, căci în spate este multă muncă. Mereu încercăm să aducem ceva nou, să surprindem, să îmbunătățim lucrurile. Schimbăm periodic meniurile, am trimis echipa de bucătari la cursuri pentru că suntem conștienți de importanța dezvoltării continue“, adaugă managerul.

Demo Nunta pe 13 aprilie și o mulțime de noutăți

Anul trecut a fost, probabil, cel mai plin an de până acum La Cișmea. „Am avut o nouă ediție Demo Nunta – Ziua Porților Deschise, cea de-a treia. De la o ediție la alta, ne dorim să iasă și mai bine. De altfel, suntem în plină pregătire a unei noi ediții, care va avea loc la data de 13 aprilie și unde viitorii miri vor avea oportunitatea de a regăsi laolaltă furnizori din domeniu, pentru a compara ofertele lor de produse și servicii“. Demo Nunta va fi presărată de momente muzicale și spectacole, ca și până acum, o combinație între show și prezentarea de oferte atât de utilă celor care sunt în febra pregătirilor. „Ca noutate, am deschis anul trecut seria unor petreceri cu invitați speciali în weekend. Am avut cele mai multe evenimente în aer liber de până acum și am încheiat anul cu încă un Revelion sold out, în compania formației Cornel Cojocaru“, povestește Cristian Cîrjaliu. Iar pentru 2019, există în plan o mulțime de schimbări. Aspectul sălilor va fi reîmprospătat și vor fi schimbări și în amenajarea curții. În ceea ce privește oferta de pachete, sunt mai multe noutăți: meniurile all inclusive și ultra all inclusive, dar și schimbări în meniurile clasice, care vor fi reinventate.


Unul dintre ingredientele succesului este și deschiderea totală pe care managerii locului o au față de feedback-ul clienților, pe care îi încurajează tot timpul să le spună dacă există lucruri de îmbunătățit. De altfel, la intrarea în restaurant, pe miri și invitați îi întâmpină mesajul: „Ajută-ne să fim mai buni!“, continuat de un text prin care managerul îi îndeamnă pe clienți să își împărtășească părerile și care ne spune multe, de fapt, și despre secretul succesului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS