16.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Bani & Afaceri Publireportaj (VIDEO), (GALERIE FOTO) Contex, locul perfect pentru un cadou de 8 Martie

(VIDEO), (GALERIE FOTO) Contex, locul perfect pentru un cadou de 8 Martie

-

Se apropie Ziua Femeii şi cu toţii căutăm un cadou special pentru doamnele din viaţa noastră. O opţiune este, în această perioadă, Târgul Contex. Îmbrăcăminte şi încălţăminte, articole de marochinărie, piele şi blană, sunt doar câteva dintre produsele pe care le găsiţi în cadrul evenimentului organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Dolj.

Târgul şi-a deschis porţile ieri, în spaţiile disponibile aflate la etajele I şi II din cadrul Mercur CENTER. „Pentru această ediţie am ocupat spaţiile puse la dispoziţie la etajele I şi II din Mercur Center. Toate firmele prezente vin de 15 ani la Craiova, oferind doamnelor şi domnişoarelor ţinute elegante şi colecţii de primăvară. Deşi sunt producători care vin de ani buni în Bănie, colecţiile acestora sunt noi, deci Contexul merită vizitat. Şi acest eveniment se înscrie sub sloganul «Contex, caravana preţurilor mici» întrucât noi pretindem, ca şi organizatori, că, fiind prezent producătorul sau reprezentantul lui de vânzări, preţul trebuie să fie pe măsura aşteptărilor publicului craiovean“, a spus George Moțățăianu, directorul Direcției Târguri și Expoziții, din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj.
Craiovenii care vor trece pragul Mercur CENTER vor putea achiziţiona la preţuri de producător o gamă diversificată de articole. Oferta este generoasă, în special pentru doamne, iar colecţiile de îmbrăcăminte şi încălţăminte sunt aduse de producători consacraţi din Constanţa, Braşov, Sighişoara, Făgăraş şi Arad.
Dacă doriţi să alegeţi cele mai potrivite cadouri pentru doamnele şi domnişoarele din viaţa dumneavoastră, vizitaţi Contex – Ziua Femeii! Târgul este deschis în fiecare zi între orele 10.00 – 22.00. Evenimentul organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Dolj îşi va închide porţile duminică, 10 martie.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.