10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportaj„2+2 Școala de Matematică” își deschide porțile în Craiova

„2+2 Școala de Matematică” își deschide porțile în Craiova

Lansat în urmă cu nouă ani în Polonia, programul „2+2 Școala de Matematică“ a devenit rapid un centru de referință în matematică pentru copiii din Europa Centrală și de Est. Astăzi sunt peste 80 de centre deschise în Polonia, Cehia, Croația, Ungaria, Serbia, Ucraina sau Bosnia.

În România, matematica este considerată plictisitoare, abstractă, lipsită de creativitate, complexă și foarte greu de înțeles și trebuie învățată „ca atare“ la școală sau la meditații.

Credem cu tărie că matematica merită o altă abordare, o altă tehnică de predare și cu siguranță merită mai multă atenție din partea copiilor noștri.
În luna martie, primul centru educațional „2+2 Școala de Matematică“ din România își deschide porțile în Craiova. Misiunea noastră este să îmbunătățim cunoștințele de matematică și gândire logică pentru copiii cu vârsta între 4 și 16 ani, printr-o metodă de predare unică bazată pe interactivitate, creativitate, jocuri distractive matematice și aplicabilitatea matematicii în viața cotidiană, iar rezultatul nu poate fi altul decât un copil agil, care își dezvoltă inteligența, creativitatea, stima de sine, curajul, spiritul de inițiativă, cu o gândire analitică, un copil care caută soluții, nu scuze, și totul prin joacă, interacțiune și voie bună.

Avem 5 programe de lucru adaptate copiilor în funcție de nivelul cunoștințelor și de vârstă:
1. 2plus2 Standard: curs standard, adaptat programei educaționale din România pentru copiii aflați în clasele I-VIII. Folosim manualele școlare și multe alte materiale suplimentare, astfel încât să învățăm și să înțelegem matematica experimentând și jucându-ne;
2. Matematica pentru Avansați: presupune utilizarea de materiale suplimentare pentru elevii care participă la concursurile de matematică sau olimpiade;
3. 2plus2 S.O.S.: când matematica îți pune probleme la școală, noi îți vom demonstra că poate fi ușor de înțeles, printr-o abordare diferită, interactivă și distractivă;
4. 2plus2 Examen: examenele la matematică nu mai sunt motive de stres;
5. Micul Pitagora: copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 6 ani învață matematică și își dezvoltă gândirea logică prin jocuri specifice și materiale bine alese.

Programul „2+2 Școala de Matematică” a fost adus în România de Happy Kids Academy, Centru Educațional care pune la dispoziția elevilor din Craiova o gamă largă de cursuri, ateliere și activități ce ajută la formarea și dezvoltarea abilităților de viață și în același timp aduc bucurie.
Happy Kids Academy pune la dispoziție următoarele servicii în Craiova: after school, cursuri și ateliere pentru copii, kids club și petreceri pentru copii.

Pentru înscrieri și informații:
Adresa: Str. Macului nr. 1A, etaj 1, Craiova – zona SIF Oltenia
Telefon: 0751.182.416
Website: www.happykids-academy.ro
Facebook: www.facebook.com/happy.kids.academy.craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS