21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCentrul Medical VITAPLUS Craiova - profesionalism şi servicii medicale de calitate

Centrul Medical VITAPLUS Craiova – profesionalism şi servicii medicale de calitate

Să îţi doreşti să fii sănătos este o parte din sănătate, spunea filosoful roman Seneca. Ne dorim cu toţii să avem o sănătate de fier, iar când totuşi se întâmplă să avem o problemă, vrem să beneficiem de servicii medicale de cea mai bună calitate. Apărut pe piaţă în urmă cu aproape patru ani, Centrul Medical VITAPLUS Craiova dispune de aparatură modernă şi performantă, dar şi de o echipă formată din asistenți şi medici specialişti cu o experiență îndelungată.

 

Centrul a fost creat din dorința de a satisface nevoile tuturor pacienților şi de a creşte calitatea vieții acestora prin intermediul unei echipe de profesionişti devotați şi entuziaşti, care pun în slujba sănătății toată ştiința medicală acumulată în cadrul cursurilor şi specializărilor permanente.

 

Dotat cu o sală de operații cu aparatură și echipamente medicale performante, Centrul Medical VITAPLUS pune la dispoziția pacienților serviciul de spitalizare de zi. Astfel, pacienții beneficiază în condiții de maximă siguranță și confort de o gamă extinsă de servicii și tratamente medicale precum: ligaturi hemoroizi interni cu inele elastice, cura fistulei perianale și pilonidale prin laserterapie, salpingografie laparoscopică, ligatură tubară laparoscopică, dar şi anexectomie laparoscopică.

Din paleta de servicii pe care le oferă Centrul Medical VITAPLUS fac parte şi tratamentul chirurgical al chisturilor ovariene, chistectomia ovariană laparoscopică, apendicectomia laparoscopică, colecistectomia laparoscopică, laparoscopia diagnostică, tratamentul varicelor hidrostatice prin laserterapie, dar şi tratamentul chirurgical al fibroadenoamelor mamare. Tot aici puteţi beneficia de histeroscopie, endoscopie digestivă, montare sau înlocuire stent ureteral, reconstrucție perineu, uretrocistoscopie în scop diagnostic sau de reevaluare în diferite afecțiuni cronice, extragere calculi uretrali, cateterism uretro-vezical sau montare bandelete suburetrale.

În cadrul specialității recuperare medicină fizică și balneologie, pacienţii pot beneficia, pe lângă procedurile clasice, și de ozonoterapie. Denumită și elixirul tinereții, ozonoterapia este o metodă novatoare de tratament, cu rezultate remarcabile într-o gamă largă de afecțiuni, care foloseşte un amestec de oxigen-ozon ce poate repara din interior, reducând inflamația, eliminând toxinele şi ușurând munca sistemului imunitar. Un lucru extrem de important este faptul că VITAPLUS are contract cu CAS pentru aproape toate specialitățile medicale, astfel că majoritatea investigaţiilor şi intervenţiilor sunt gratuite.

Preţuiţi-vă sănătatea, adresaţi-vă Centrului Medical VITAPLUS, unitate sanitară construită pe calitatea şi rigoarea Centrului Medical Parc, punctul de plecare în dezvoltarea actualei echipe de profesionişti! Specialiştii clinicii VITAPLUS pot fi contactaţi la numerele de telefon 0351.421.885, 0351.421.884, la sediul de pe str. Anul 1848, nr. 100, sau pe pagina www.vitaplusmedical.ro. Profesioniştii Centrului Medical Parc pot fi solicitaţi la telefoanele 0351.415.401, 0351.415.403 sau la sediul de pe Calea Unirii, nr. 204.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS