17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajSamsung Galaxy J5 rămâne favoritul amatorilor de selfie

Samsung Galaxy J5 rămâne favoritul amatorilor de selfie

Samsung nu a dus niciodată lipsă de modele de smartphone-uri din care pasionații de performanță, stil și fotografie să aleagă. Pentru cei axați pe ultimul criteriu, Samsung acordă un special interes modelelor de vârf, însă chiar și coreenii au fost surprinși de faptul că Galaxy J5, un smartphone mid-range, a devenit foarte popular printre amatorii de selfies.
Crearea smartphone-ului are o mică istorie presărată cu mituri urbane. De exemplu, se știe că numele gamei J vine de la Joy. Sau, conform unei alte variante, vine de la o gamă gândită inițial doar pentru piața japoneză, dar care a avut atât de mult succes încât a fost exportată în toată lumea.
Numele de selfie-smartphone nu este unul exagerat. Este un terminal gândit pentru o nișă existentă, pentru o cerere evidentă de astfel de telefoane. Că selfie-urile sunt și vor fi probabil mult timp o modă între tineri nu este un secret. De ce nu ar primi, atunci, acești tineri un telefon care să le satisfacă exact această nevoie?
Gama Galaxy J de la Samsung se situează între gama medie și gama de jos, înclinând mai mult spre gama medie. Evident, cu prețuri pe măsură. Cu un senzor frontal de bună calitate, însoțit de propriul său flash LED, care caută să potențeze tocmai această funcție, a selfie-urilor, inclusiv în condiții de luminozitate scăzută, Samsung Galaxy J5 vine în întâmpinarea tinerilor preocupați de propria imagine, dar cu resurse financiare medii.
Samsung Galaxy J5 a triumfat în rândul publicului amator de selfie-uri, încă o dovadă că Samsung a mers pe cartea câștigătoare. Clientul tipic al acestui tip de telefon este tânăr, care acordă o importanță deosebită camerei frontale la un smartphone și care nu pune prea mult preț pe partea hardware.
E adevărat, modelul Galaxy J5 poartă amprenta inconfundabilă a terminalelor Samsung, dar la un preț în jurul sumei de 1000 de lei (versiunea 2017) sau 800 de lei (versiunea 2016).
Cu un ecran de 5.2 inci și cu un corp unibody din aluminiu, Galaxy J5 (2017) vine să continue epopeea modelului de anul trecut, care a fost un bestseller în România. Samsung Galaxy J5 modelul 2017 păstrează ecranul Super AMOLED cu rezoluție 720 p al modelului anterior. Camera principală are 13 MP, la fel ca și camera frontală, care a făcut un salt uriaș de la 5 MP, cât avea la modelul anterior, semn că seria J a trecut la nivelul următor.
Ție ce îți place la gama J de la Samsung?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS