14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAnsamblul rezidenţial President, locul pe care în curând îl poţi numi acasă

Ansamblul rezidenţial President, locul pe care în curând îl poţi numi acasă

„Acasă este un loc care dă adăpost trupului şi alină sufletul“, spunea profesorul californian Phillip Moffitt. Pentru fiecare dintre noi, casa ideală oferă confort, siguranţă, standarde înalte de calitate şi un stil de viaţă select. Ansamblul rezidenţial President, cel mai nou şi cel mai mare proiect imobiliar din Craiova, reprezintă opţiunea pentru a începe o viaţă nouă într-un peisaj natural şi într-o zonă cu cea mai mare dezvoltare imobiliară din oraş.

Situat în inima oraşului, dar ferit de zgomotul urban, ansamblul rezidenţial President reprezintă o investiţie inteligentă şi sigură în apartamente moderne, finisate cu cele mai bune materiale. Proiectul este conceput și realizat de cei mai buni profesionişti, cu o bogată experienţă în domeniu, şi este construit conform celor mai înalte standarde de calitate şi siguranţă, astfel încât să vă facă să vă simţiţi confortabil în noua dumneavoastră locuinţă. Ansamblul rezidenţial situat pe Calea Bucureşti, în zona Viitorul, este un proiect de mare anvergură, conceput pe patru faze ce va cuprinde aproximativ 800 de apartamente, 800 de parcări subterane şi supraterane, spaţii comerciale, spaţii verzi și de relaxare şi un complex hotelier. Prima fază a proiectului a început luna aceasta şi va cuprinde 4 blocuri, al căror regim de înălţime este subsol, parter plus zece etaje cu un numar de 305 apartamente, 313 parcări supraterane, subterane şi 836 mp spaţii comerciale. Următoarele etape vor demara începând cu anul 2019. „Proiectul va fi dezvoltat pe un teren de 27.000 de metri pătraţi şi este poziţionat în zona centrală a Craiovei, între Calea Bucureşti, strada Sărari şi Traian Lalescu, oferind accesibilitate maximă către toate punctele de interes ale oraşului. Practic, ansamblul se află în cea mai dorită zonă rezidenţială a Craiovei prin perspectiva centrelor culturale, de business şi comerciale, dar şi prin accesul facil şi rapid către acestea. Apartamentele vor fi de tip studio, cu două şi trei camere, cu suprafeţe între 41 şi 106 mp, compartimentări generoase şi finisaje peste medie, spre premium. Prima fază a proiectului se va finaliza în primăvara anului 2020“, a spus Denisa Strunoiu, director operaţional în cadrul ansamblului rezidenţial President.

Bucuria vine din interior

Apartamentele sunt expresia rafinamentului şi confortului îmbinat armonios cu designul, arhitectura şi spaţiile generoase. Ansamblul rezidenţial President oferă un nivel înalt de utilitate al spaţiilor, în conformitate cu stilul de viaţă al omului activ şi modern. Toate spaţiile sunt aerisite, fiind concepute astfel încât să beneficieze de cât mai multă lumină naturală. Balcoanele deschise, spaţioase, cu balustrade din sticlă laminată şi securizată, fier forjat sau zidărie, oferă de la etajele superioare o privelişte de poveste asupra oraşului. „Este o locuinţă ideală atât pentru tineri, pentru familii, cât și pentru investiţii, având în vedere zona în care ne aflăm întrucât accesibilitatea este maximă din acest punct de vedere. Toate bucătăriile au acces la geam, iar spaţiile sunt compartimentate astfel încât să ofere cât mai multă lejeritate în utilizare. Sunt dresinguri separate, dormitoare matrimoniale cu băi separate, loc de luat masa separat. Toate acestea sunt aspecte care contează şi care până la urmă se adaptează timpurilor pe care le trăim. Totodată, punem foarte mult accent pe securitate. Pentru că ne dorim să primeze siguranţa clientului am făcut un studiu geotehnic extrem de amănunţit. Avem sisteme de piloți care stau la baza blocurilor, în care am făcut investiţii foarte mari“, a adăugat Denisa Strunoiu.


Standardul ridicat al construcţiei, designul şi finisajele de calitate creează o atmosferă de exclusivitate, modernism şi siguranţă. Gama variată a materialelor de excepţie şi atenţia la detalii oferă locuinţelor din ansamblul President o experienţă aparte de confort şi relaxare.

Primele apartamente au preţuri promoţionale

Dacă vă doriţi să trăiţi această experienţă aparte, consultaţi specialiştii ansamblului rezidenţial President şi rezervaţi încă de pe acum casa visurilor dumneavoastră. Ansamblul rezidenţial President a fost gândit special pentru a satisface nevoile tuturor persoanelor care sunt în căutarea unui cămin şi vă pune la dispoziţie un număr diversificat de tipuri de apartamente, la preţuri promoţionale. În plus, veţi putea urmări evoluţia lucrărilor pentru a vă convinge de calitatea materialelor folosite, dar şi de profesionalismul constructorilor. „Cei interesaţi pot accesa site-ul nostru, apartamente-craiova.ro, sau pot veni în showroom-ul de pe strada Calea București, nr. 113, zona Viitorul. Aici vor avea posibilitatea să vadă pe machetă unde este situat blocul, cum este localizat apartamentul, cum va fi balconul. Avem studii de însorire pe care le putem pune la dispoziţia clienţilor pentru a putea vedea care este zona de lumină, în funcţie de anotimp, de oră. Primele apartamente vor avea preţuri promoționale ce vor porni de la 1.000 euro mp. Apartamentele vor fi complet finisate, vor avea uşi exterioare cu sistem antiefracţie, tâmplărie PVC Salamander 5 camere, sticlă tripan 4 Seasons, uși interioare, plăci ceramice de calitate superioară, parchet de trafic, obiecte sanitare – cabine de duş, căzi, chiuvete, toalete, baterii, centrală termică în condensaţie, încălzire în pardoseală, izolație termică și fonică, conexiune la telefon, cablu, internet, contorizare individuală, precum şi acces securizat în parcare“, a mai spus Denisa Strunoiu.
Ansamblul rezidenţial President este locul pe care în curând îl puteţi numi acasă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS