4.5 C
Craiova
miercuri, 30 noiembrie, 2022
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAGRO OLTENIA, cel mai important eveniment expozițional din Oltenia, ediția a II-a

AGRO OLTENIA, cel mai important eveniment expozițional din Oltenia, ediția a II-a

AGRO OLTENIA, cel mai important eveniment expozițional din Oltenia dedicat agriculturii și industriei alimentare, aflat la cea de a II-a ediție, se va desfășura la Craiova pe parcursul a trei zile, în perioada 5 – 7 octombrie 2018, la Centrul Multifuncțional.

Târgul AGRO OLTENIA dorește să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii și industriei alimentare. Acest eveniment va oferi expozanților o oportunitate unică de a-și pune în valoare produsele, tehnologiile și proiectele de dezvoltare. Târgul se adresează atât marilor producători agricoli, cât și microfermelor, gospodăriilor țărănești active, producătorilor de produse alimentare tradiționale și țărănești, entităților nonagricole din mediul rural, precum și agricultorilor pasionați.

Noutăți la AGRO OLTENIA 2018

În cadrul evenimentului vor fi expuse: tehnologii, mașini și utilaje agricole, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate.
MABO Utilaje o să fie și anul acesta prezenți la Târgul AGRO OLTENIA, aceștia urmând să pregătească un stand extraordinar, unde clienții târgului pot afla toate noutățile în materie de tractoare, atașamente agricole, remorci, buldoexcavatoare și atașamente pentru instituțiile publice.
Agrin Natură Utilaje vine în întâmpinarea agricultorilor cu o gamă largă de utilaje agricole și tractoare. Este dealer autorizat al mărcilor: Maschio Gaspardo, Gűttler, Tűmosan, Caffini, Forigo, Mecanică Ceahlăul, Aguirre, Steyr, Optigep.
Biotrend Plus prezintă produse inovatoare pentru industria laptelui. Biotrend Plus este reprezentantul exclusiv al companiei Hygiena Internațional pe teritorul României, pentru toate segmentele industriei alimentare și nonalimentare. Cel mai recent produs al lor este una dintre noutățile prezente la târg – Biofinder- soluţie inovatoare pentru detectarea biofilmelor şi suprafeţelor contaminate.
Semplus, o companie tânără și dinamică, comercializează on-line peste 5.500 de produse. Și-au propus să ducă în gospodăriile oltenilor semințe pentru agricultură de calitate, o gamă variată care să corespundă necesităților atât ale gospodarilor care produc pentru consum propriu, cât și ale celor care produc legume pentru comercializare sau industralizare.
Florian LTD Bulgaria – producător de semințe de legume și flori, cu renume, aduce la Agro Oltenia cele mai cunoscute soiuri: roșu de grădină (tip gigant), fasole pitică, roșii CHERRY GALBENE, porumb decorativ multicolor și multe altele.
Draper România Stefanclayt promovează pe piața românească scule de mână și echipamente pentru service-uri auto, produse în Marea Britanie.
Triton vine la AGRO OLTENIA cu o gamă variată de scule pentru grădinărit și agricultură. Timp de trei zile, la standul Triton veți regăsi: motosape, motocultoare, motocoase, motopompe, pulverizatoare, betoniere, aparate de sudură, dar și numeroase accesorii pentru grădinărit.
MECA-RUL SRL, în calitate de dealer de piese originale și piese de schimb pentru toate mărcile, vă pune la dispoziție o gamă largă de produse și servicii de top, inclusiv pentru utilaje agricole, de construcții, accesorii și articole pentru grădinărit.
CS Gauto, Kalorina Bio, Iridex Group, Cantar Prod, Lumbreco, Oscar Downstream, Pro Land Oil, Real Deal, Agro Auto Distribution, Magnum, Unelte Deștepte, Îngrășăminte Panetone, TehnoWorld, Mec DIESEL și mulți alți expozanți vor veni cu oferte promoționale pe toată perioada târgului, premii, tombole și vouchere de reduceri.
Pe lângă firmele de pe piața din România vor expune la târg și firme de profil din străinătate: Bulgaria, Serbia, Irlanda, Ungaria, Turcia.

Puncte de interes pentru participanți

În cadrul evenimentului, va avea loc o expoziție de animale și păsări de rasă, cu sprijinul Asociației Crescătorilor de Ovine și Caprine Segarcea; Asociația crescătorilor de păsări și animale mici de rasă din Mehedinți, ce va include „TOMBOLA FERMIERULUI“, având că premiu o oaie de rasă.
De la AGRO OLTENIA nu vor lipsi nici produsele tradiționale bio, dulcețuri 100% naturale după rețete vechi românești (Rose Story), produse 100% din carne de vită Angus fără conservanți (BEEFCARM), sucuri naturale (Casa Ethos), miere de Romanați (Bee Mag), produse din lavandă ecologică (Coșul cu Lavandă) și dulciuri de casă tradiționale.
Pe durata târgului vor fi organizate conferințe și seminarii, prezentări și demonstrații dedicate în special vizitatorilor specialiști. Atmosfera de voie bună va fi întreținută de interpreți și ansambluri folclorice celebre din toată regiunea Olteniei.
Se estimează un număr de 8.000 de vizitatori care, pe lângă AGRO OLTENIA, vor avea posibilitatea să viziteze și TÂRGUL DE COMERȚ AL OLTENIEI, Ediția a III-a, ce se va desfășura în același timp în pavilionul central din Centrul Multifuncțional. Printre expozanți vor fi: PRO NSD GROUP, GIP, BASICRA PROD SERV, CAD WORKS INTERNAȚIONAL NEFATEC, PPD DISTRIBUTORS ROMÂNIA, TODOME FERRO, BILKA, DOLCE DORMIRE, CRIS OPTIC, ȘTEFĂNESCU& ION, BT MIC, COVORUL OLTENESC.
Evenimentul va fi puternic mediatizat atât în presa locală, cât și în cea centrală. Vor exista panotaje stradale ce vor anunța evenimentul în toate județele Olteniei. Patru radiouri vor difuza spoturi publicitare și vor avea emisiuni dedicate evenimentului.
Reviste de specialitate vor fi prezente la târg, unde vor organiza sesiuni și conferințe pe teme specifice evenimentului.
Nu în ultimul rând, evenimentul va fi prezentat pe posturile de televiziune și în mediul on-line.

Organizarea Expoziției AGRO OLTENIA va avea loc cu sprijinul:

ENGIE – SPONSOR PRINCIPAL
PPD ROMÂNIA- PARTENER PRINCIPAL
REVISTA FERMA- PARTENER MEDIA PRINCIPAL
AGRO TV- PARTENER MEDIA
LUMEA SATULUI- PARTENER MEDIA

AGRO OLTENIA 2018

Perioada de desfășurare
5-7 OCTOMBRIE 2018
INTRAREA LIBERĂ

Program Târg:
Vineri: 10.00 – 18.00
Sâmbătă: 10.00 – 18.00
Duminică: 10.00 – 16.00

Locație:
Centrul Multifuncțional Craiova, str. Târgului nr 26.
Web: http://www.agrooltenia.ro
E-mail: [email protected]
Tel: 0723183909
Găsește-ne pe Facebook Agro Oltenia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS