21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPlusauto, partener principal al Campionatului Național de Viteză în Coastă, organizat la Rânca

Plusauto, partener principal al Campionatului Național de Viteză în Coastă, organizat la Rânca

Plusauto a fost partenerul principal al celei de-a VI-a etape a Campionatului Național de Viteză în Coastă, sub denumirea „Cupa Gorjului – Acasă la Brâncuși”, organizat în perioada 1-2 septembrie, pe DN67C, în zona Rânca, iar modelele Noul Ford Focus, Ford Mondeo si Ford Ecosport 4×4 au fost maşinile oficiale ale organizatorilor. Totodată au fost prezente pe traseu şi Ford Ranger, Edge, Kuga.
Cu această ocazie, spectatorii veniţi în numar mare, au putut admira maşinile preparate cu sute de cai , zgomotul excepţional al acestora şi dârzenia piloţilor.
În afara maşinilor puse la dispoziţia organizatorilor, Plusauto a oferit obiecte promoţionale spectatorilor prezenţi la eveniment. „Suntem bucuroşi că noul Ford Focus a fost maşină de asistenţă la Campionatul Național de Viteză în Coastă şi a fost văzută în premieră în România de către pasionaţii sporturilor auto şi, totodată, “Focusul” nostru legat de acest eveniment a fost să fim cât mai aproape de oameni şi de pasiunile lor“, a declarat Adrian Mărăşescu, Directorul Ford Plusauto.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS