15.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajJournal Cafe @ Cadouri • Dulciuri • Flori - un loc de poveste

Journal Cafe @ Cadouri • Dulciuri • Flori – un loc de poveste

Nimic nu poate fi mai frumos decât să pășești într-un loc în care să îți răsfeți simțurile cu o cafea aromată și să îți încânţi privirea cu flori și cadouri. În inima Craiovei, lângă Muzeul de Artă, o terasă străjuită de flori atrage atenția oricărui trecător. De afară, pare un mic colț de rai în mijlocul orașului, din interior – un spaţiu rezervat sentimentelor şi momentelor de relaxare, departe de viata cotidiana… Se numește Journal Cafe´ și este o locație unică în Craiova prin faptul că aduce un concept inedit: este un loc în care poți savura sortimente de cafea sau ceai și un loc din care poți achiziționa cadouri pentru oamenii deosebiți și, nu în ultimul rând, este un prilej de a întâlni specialiști care te pot ajuta să organizezi evenimente unice în viață. Practic, este un loc în care poți rezolva trei lucruri dintr-o dată. Povestea Journal Cafe´ a început să se scrie demult și s-a născut din pasiunea unor tinere pentru frumos.

„Povestea a pornit de undeva din copilărie, când eu şi sora mea ne jucam organizând nunţi în curtea din spatele casei, iar acest lucru se datorează mamei noastre, care cânta la nunţi şi de fiecare dată când se întorcea acasă ne aducea fie prăjituri, fie flori şi ne povestea cu drag întâmplările de la nuntă. Pe parcurs, ne-am apucat serios de lucrul acesta, iar în 2008 am organizat prima nunta a unei bune prietene care îşi dorea să iasă totul aşa cum visa. Am început să achiziţionăm tot ce aveam nevoie, astfel încât să creăm evenimentul exact aşa cum şi-l dorea ea. Am cumpărat tot felul de materiale, flori, decoruri şi aşa a început totul. Tot atunci am realizat şi primul bar de fructe sculptate, cu frigărui de fructe, fântână de ciocolată, iar mulţi dintre invitaţi au fost incantati si au avut numai cuvinte de lauda, lucru care ne-a impulsionat sa continuam cu acest vis“, povestește Inna Coară, administrator al Cadouri•Dulciuri•Flori.
Anii au trecut, iar cele două surori au urmat pașii pe care le-a purtat destinul, însă pasiunea pentru flori, pentru aranjamente, pentru organizarea de evenimente nu s-a stins, așa încât, împreună cu o prietenă, au hotărât să o transpună într-o locație unică în Craiova. „Conceptul de aici a pornit de la inițiativa prietenei si asociatei noastre, care a dorit să aducem ceva nou pentru Craiova.  Nu există în oraș și nici în țară o locație în care să vii, să deguști o înghețată thailandeză, o prăjitură sau pur și simplu unul dintre sortimentele de cafea, să asculți muzică jazz, să achiziționezi mici cadouri, dar și să îți organizezi un eveniment important din viata ta. E, practic, un concept trei în unu, iar oamenii sunt încântați în momentul în care înțeleg despre ce este vorba“, a adăugat Inna Coară, tânăra antreprenoare din Craiova, care pe lângă meseria de însotitor de zbor, și-a conturat acest vis.
Decorul deosebit din interior, cu candelabre îmbrăcate în flori, măsuțe rotunde, cu scaune ce te duc cu gândul la atmosfera pariziană, mobilier alb, în care micile cadouri sunt o pată de culoare, mirosul îmbietor al aromelor de ceai și cafea și vitrina de flori fac ca momentele petrecute aici să devină amintiri de Journal Cafe´. „Momentele în care sunt aici sunt cele care îmi dau puterea să zbor. Atunci când sunt aici mă deconectez complet, iar când urc în avion știu că las în urmă o echipă perfectă, care știe ce are de făcut“, povestește Inna Coară.
Dacă vrei să trăiești o experiență de neuitat și să te bucuri de clipe de liniște în mijlocul orașului sau să cumperi un cadou special, Journal Cafe te aşteaptă pe str. Mihai Viteazul nr. 3, vizavi de Muzeul de Artă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS