Acasă Bani & Afaceri Publireportaj CEO va întrerupe livrarea energiei termice în municipiul Craiova

CEO va întrerupe livrarea energiei termice în municipiul Craiova

-

În intervalul 06.08.2018 (ora 00.00) – 11.08.2018 (ora 24.00), SE Craiova II va întrerupe livrarea energiei termice în municipiul Craiova, pentru revizia anuală a rețelei de termoficare.
Conducerea CE Oltenia – Sucursala Electrocentrale Craiova II își cere scuze pentru disconfortul creat cetățenilor și îi asigură că se vor depune eforturi susținute pentru finalizarea lucrărilor în timpul cel mai scurt posibil.

 

 

Publicitate
Publicitate
Gazeta de Sud contribuie la dezvoltarea a sute de afaceri locale și transformă proiecte antreprenoriale în adevărate branduri.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.