Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Compania TOPOCOM din Hunedoara vă prezintă aplicaţia pentru cadastru general si cadastru...

Compania TOPOCOM din Hunedoara vă prezintă aplicaţia pentru cadastru general si cadastru sistematic

-

Compania TOPOCOM din Hunedoara este incantata sa va aduca la cunostinta ultima varianta a aplicatiei romanesti complete pentru cadastru general si cadastru sistematic. CADGen2.0 este o aplicatie lansata in 2017 si continuu actualizata conform standardelor si schimbarilor impuse de unele OCPI din tara, care contine doar comenzile sectiunii Cadastru General din aplicatia complexa TopoGraph 7.1. [ www.topo.com.ro ]

Scopul principal al aplicatiei il reprezinta automatizarea procesului de creare a livrabilelor prevazute in specificatiile tehnice a lucrarilor sistematice de cadastru pe sectoare cadastrale in vederea inscrierii imobilelor in cartea funciara.

Programul se adreseaza persoanelor fizice si juridice autorizate de OCPI/ANCPI si permite generarea registrelor cadastrale, opisului alfabetic, fiselor de date ale imobilelor si a fișierelor .cgxml, insa si multe alte functii direct din desenul .dwg aferent sectorului cadastral. Rapoartele se genereaza în format .xls si de aceea este obligatorie existenta aplicatiei Microsoft Excel.

Aplicatia se livreaza cu o cheie de protectie USB si este disponibila pentru versiunile AutoCAD (2002-2019) si BricsCAD V12 – V18 (versiunile Windows eng. Pro sau Platinum) si iti inlesneste printre altele si urmatoarele activitati: adaugare/editare date imobil, generare anexe cadastru, analiza geometrie imobile, genereaza fisiere CXGML, poliniii imobile CXGML, inspecteaza imobile in plan, import/export date persoane, editare date generale sector, caroiaj topografic, etc.
E bine de stiut ca aplicatia poate fi instalata pe oricate statii de lucru/laptopuri, insa va functiona doar pe cel in care este prezenta cheia HASP de protectie pe portul USB, aplicatia nefiind legata doar de un calculator si un serial number unic, fapt foarte apreciat de catre clientii nostri. Perioada de valabilitate a licentei este LIFETIME.

 

In incheiere, te invitam sa descarci si sa testezi GRATUIT aplicatia CADGen 2.0 de la pagina https://topo.com.ro/cadgen/ .

Echipa Topocom va doreste mult succes in activitatea dvs.

ȘTIRI VIDEO GdS