16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajHanul Andriței, etalonul serviciilor de calitate

Hanul Andriței, etalonul serviciilor de calitate

Hanul Andriței este cel mai bun centru de evenimente din Craiova (ales în competiția Best of Craiova și Gazeta de Sud în 2017).
Un eveniment de succes presupune să alegi informativ și să ai siguranța că aceia pe care i-ai angajat sunt cei mai buni în domeniul lor.
„Mirii care aleg Hanul Andriței se bazează pe experiența echipei noastre cu peste 600 de evenimente organizate. Clienții noștri se bucură de o experiență plăcută când au de organizat un eveniment. Suntem tot timpul cu un pas înainte, întâmpinăm întrebările cu soluții și problemele cu o gândire out of the box. Ne folosim toate resursele creative și experiența pentru a realiza evenimente care depășesc așteptările“, a spus Andra Băluică, manager Hanul Andriței.
Hanul Andriței este, fără doar și poate, un reper în rândul restaurantelor de evenimente și primul care dă startul fiecărui trend în materie de locații și meniuri de nunți.
Colaborarea cu chefi bucătari de renume din industria gastronomică românească, precum chef Georgy Valery, chef Florian Popa, chef Cătălin Crețeanu, chef Enache Cosmin etc., bucătari pe care îi vedeți des în emisiunile de profil, a fost un real succes, reușind să implementeze încă din 2017, în premieră în Craiova, un nou concept în materie de meniuri, schimbând astfel în mod surprinzător aspectul demodatelor farfurii pline de mezeluri sau a meniurilor care se vor a fi moderne cu asocieri greșite de gusturi dulci, întâlnite în mod normal la nunți, cu cel al preparatelor românești cu gustul tradițional ce amintesc de vremea copilăriei.
„Meniurile noastre aduc în prim-plan bucătăria tradițională, vechile rețete românești, într-un mod unic, într-un «art plate» impresionant, proaspăt, calitativ și cantitativ, la cele mai bune prețuri.
Oferim posibilitatea clientului și invitaților acestuia la eveniment de a savura aroma clasică a bucătăriei românești, după rețete ardelenești.
Printre preparatele noastre regăsești ceafa de porc servită cu cartofi ardelenești, pulpa de rață cu varză bavareză, sărmăluțe la foc de lemne, dar și preparate mai sofisticate, pentru cei mai pretențioși clienți – somon cu risotto, mușchi de vită cu foie gras etc.
Gătim simplu, românește, dar încântăm ochii invitaților prin aspectul preparatelor în farfurie!“, a mai precizat Andra Băluică, manager Hanul Andriței.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS