17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCraiova: Viitorii miri invitaţi la Târgul de nunţi "Wedding Fever"

Craiova: Viitorii miri invitaţi la Târgul de nunţi „Wedding Fever”

„Wedding Fever” este cea mai mare şi creativǎ expoziție dedicatǎ nunților şi evenimentelor din regiunea Oltenia.

Cea de-a IX-a ediție a târgului de nunți „Wedding Fever” se va desfăşura, începând de vineri, 2 martie pânǎ duminicǎ, 4 martie 2018, în cea mai nouǎ şi modernǎ locație, potrivită evenimentelor de acest tip din oraş – Centrul Multifuncțional din Craiova (zona Romaneşti).
Târgul va reuni zeci de furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente.
Expozanţii provin din domenii complementare, precum: florării, producători sau distribuitori de invitaţii, mărturii şi accesorii de nuntă, restaurante profilate pe nunţi, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet şi lumini, formaţii de muzică şi DJ, saloane de înfrumuseţare, creatori sau distribuitori rochii de mireasă şi rochii pentru evenimente speciale, costume de ceremonie, agenţii de turism, cât şi agenţii full-service de organizare de evenimente.
Târgul de nunţi „Wedding Fever” va include evenimente interactive şi creative, precum: show-uri demonstrative de beauty, mini- spectacole de dans, micro-recital de muzică clasică, muzică live, spectacole de sunet şi lumini, momente de magie, o tombolă cu premii importante şi va culmina cu o prezentare de modă semantă Adina Constantinescu, sâmbătă, 3 martie, începând cu ora 15.00.
Vizitatorii se vor mai putea bucura de animatori, precum: fachiri, mimi, statui vii şi multe altele.
De vreme ce botezurile au devenit evenimente încărcate de fast şi orginalitate, evenimentul se adresează deopotrivă viitorilor părinţi şi furnizorilor de servicii pentru botez.

Invitata specială din acest an, actriţa Doiniţa Oancea, va fi prezentă pe toată perioada evenimentului cu sfaturi de frumuseţe pentru viitoarele mirese, iar sâmbătă, 3 martie , începând cu ora 15.00, va susţine un work-shop creativ, denumit generic „Ce trebuie să ştii atunci când alegi rochia de mireasă. Tips & Tricks”.

Vizitatorii se vor mai putea bucura de o mini expoziţie auto a dealer-ului auto REDAC, un concept nou de eveniment în Craiova Wedding & Auto show .
Târgul „Wedding Fever” este o experienţă unică – un eveniment creativ, ce aduce noutăţi internaţionale în Craiova în materie de design. Totodată, îmbină ultimele noutăţi şi premiere dedicate segmentului auto şi al accesoriilor în acelaşi cadru de desfăşurare, Centrul Multifuncţional Craiova.

Program expoziţie:
Vineri: între orele 11.00 – 19.00
Sâmbătă: între orele 10.00 – 19.00
Duminică: între orele 10.00 – 16.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS