Acasă Bani & Afaceri Publireportaj ARC aduce spectacolul Moftul Român la Craiova

ARC aduce spectacolul Moftul Român la Craiova

-

Acțiunea pentru Renașterea Craiovei organizează marți, 23 ianuarie, ora 17:00, la sala studio a Teatrului Național „Marin Sorescu”, un spectacol cultural-istoric dedicat Unirii Principatelor Române. Evenimentul va fi inaugurat de discursuri introductive legate de semnificația istorică a zilei de 24 ianuarie 1859, susținute de președintele ARC, avocatul Lucian Bernd Săuleanu și istoricul Sorin Liviu Damean.
Invitatul special al serii este actorul Lari Giorgescu, cu spectacolul „Moftul Român”, după texte de I. L. Caragiale. „Moftul român descrie atitudini, comportamente şi scene ce se regăsesc şi în realitatea actuală, în stânga şi în dreapta noastră, de-a lungul şi de-a latul drumului. “Moftul” este şi nu este un moft. Este în reforme, căi ferate, tabloide, bacalaureat, lanţuri de aur, zvonuri, averse de ploaie, reţete, vedete, marionete,” spune actorul Teatrului Național din București, originar din Craiova, despre spectacolul său.
Accesul la evenimentul de marți este gratuit și se face pe bază de rezervare cu confirmare la adresa [email protected], în limita locurilor disponibile în sală.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.