Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Tratamente moderne pentru îngrijirea ochilor

Tratamente moderne pentru îngrijirea ochilor

-


Îngrijirea corectă a ochilor se obţine cu ajutorul tratamentelor moderne. Printre cele mai noi metode de tratare a afecţiunilor oculare oferite de Centrul medical de recuperare şi integrare Ro-Optic se numără PRP-plasma îmbogăţită cu trombocite, ozonoterapie şi homeopatie. Centrul medical îmbină tehnici clasice oftalmologice cu metode moderne de diagnostic precum terapiile Bowen. „Este vorba de un concept nou de tratament corporal. Această tehnică reprogramează corpul pentru a se autovindeca. Tratamentul Bowen presupune efectuarea unor mişcări delicate, asupra unor puncte specifice ale corpului, pe muşchi, ligamente, tendoane, peste îmbrăcăminte sau direct pe piele.Mişcările trebuie să fie unele foarte uşoare, astfel încât să poată fi suportate de globul ocular”, a spus Rocsana Ghenoiu, medic primar oftalmolog.
Centrul medical se află în Craiova, pe strada C.S. Nicolăescu Plopşor nr.5, tel. 0251416966 sau în Filiaşi, pe strada Racoţeanu nr. 146, tel. 0722143261.

ȘTIRI VIDEO GdS

DSP Dolj a suspendat activitatea în sala de sport de la Leu

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj au fost în control la sala de sport de la Şcoala Gimnazială „Nica Barbu Locusteanu“ din Leu, în urma articolului din Gazeta de Sud prin care se semnalau condiţii improprii pentru copii.