23.8 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Oportunităţi de angajare pentru electricieni în Belgia şi Luxemburg

Oportunităţi de angajare pentru electricieni în Belgia şi Luxemburg

-

A găsi un loc de muncă în străinătate cu contract de muncă în special pe perioadă nedeterminată este unul dintre lucrurile la care visează multă lume. Este ceea ce oferă SELSIB TEHNIC SRL electricienilor care doresc să lucreze în Belgia sau Luxemburg. Pentru a putea aplica la aceste joburi, doritorii trebuie să aibă studii medii în domeniul electric, cel puţin un an de experienţă în domeniu şi, poate cel mai important, să dea dovadă de seriozitate şi profesionalism. Lucrările care vor fi efectuate sunt dintre cele mai diverse şi ele cuprind efectuarea de instalaţii electrice pentru hale industriale şi clădiri, interpretarea corectă a schemelor electrice şi simbolurilor, efectuarea de instalaţii antiincendiu şi alarmare, realizarea prin montare şi cablare de panouri electrice. În afară de contracte de muncă pe perioade nedeterminate, persoanele interesate vor beneficia de salariu atractiv, la nivelul mediei europene. În plus, angajatorul asigură GRATUIT cazarea precum şi toate facilitățile. De asemenea, tot gratuit este asigurat şi transportul de la locul de cazare la locul de muncă. Firma care asigură aceste servicii nu percepe nici un fel de comision sau taxă de mediere de la aplicanţii la joburi. CV-urile se pot depune pe adresa de e-mail [email protected], iar informaţii suplimentare pot fi obţinute la tel 0738 / 646.413, 0730 / 617.161, 0269 / 215.068

Publicitate
Publicitate
Gazeta de Sud contribuie la dezvoltarea a sute de afaceri locale și transformă proiecte antreprenoriale în adevărate branduri.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.