15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajO semnătură pentru Adrian Prisnel este o șansă pentru salvarea Craiovei

O semnătură pentru Adrian Prisnel este o șansă pentru salvarea Craiovei

USR strânge semnături pentru ca Adrian Prisnel, deputat de Dolj și membru fondator al USR Craiova, să candideze pentru Primăria Craiova, la alegerile parțiale din 11 iunie. Cele 2.700 de semnături trebuie depuse la Biroul Electoral Municipal, până pe 22 mai. Adrian Prisnel atrage atenția că o semnătură oferă doar posibilitatea ca un candidat să participe la alegeri, iar cetățenii pot semna pentru mai mulți candidați.

USR Craiova face un apel la cetățeni să-i dea o șansă lui Adrian Prisnel să candideze pentru Primăria Craiova și să salveze orașul de la corupție și stagnare. Adrian Prisnel îi invită pe craioveni la sediul de campanie al USR de pe strada România Muncitoare 13A, din Centrul Vechi, să-i adreseze întrebări despre soluțiile USR pentru Craiova.
Un grup de parlamentari USR, printre care Oana Bîzgan, Cristian Ghinea, Dan Barna, Cristian Seidler, Cătălin Drulă, Ionuț Moșteanu și Cristian Ghica, vor veni, joi, 18.05. 2017, la Craiova și vor strânge semnături, alături de Adrian Prisnel, în Centrul Vechi, de la ora 16.00.
Parlamentarii USR, unii dintre ei foști membri ai cabinetului Cioloș, vor face, începând cu ora 13.30, un Tur al Tunurilor administrației PSD din Craiova și vor vizita obiective ratate precum cartierul chinezesc de locuințe de pe strada Caracal, spitalul regional a cărui construcție a întârziat doi ani din cauza incapacității administrației PSD de a pune la dispoziție un teren și Craiova Business Center Sud, care ar trebui să fie originea dezvoltării viitoare a Craiovei, dar e doar un ansamblu de birouri goale. Parlamentarii USR vor avea o întâlnire și cu simpatizanții, de la ora 18.00, în aceeași locație, în care vor fi ascultate nevoile craiovenilor.
La fel ca Nicușor Dan, Adrian Prisnel a fost olimpic internațional. A studiat chimia la Massachusetts Institute of Technology din Statele Unite. S-a întors în ţară după facultate și a lucrat în finanțe. În ultimii zece ani a avut mai multe experiențe antreprenoriale. La 34 de ani are o fetiță de cinci ani și își dorește ca ea să trăiască într-o țară normală, în care să aibă un viitor. Nu a obținut niciodată vreun beneficiu printr-o relație, de orice fel, cu sistemul.
În seara adoptării Ordonanței 13, Adrian Prisnel și alți 20 de craioveni au ieșit să protesteze în Piața „Mihai Viteazul“. Atunci, Olguța Vasilescu, fost primar al Craiovei și ministru PSD, cercetată penal pentru corupție, alături de alți lideri ai PSD, le-a râs în nas. Adrian Prisnel a continuat să protesteze în Piața „Mihai Viteazul“ până când aceasta s-a umplut de oameni.
Oamenii care nu stau deoparte, inclusiv în Craiova, au oprit OUG 13 care amnistia corupţii, au oprit legea graţierii corupților, susținute de PSD. USR este format din oameni care au ales să nu stea deoparte și să lupte cu PSD. Eu sunt unul dintre ei, a declarat Adrian Prisnel.
Craiova are nevoie de o admininistrație care să lucreze pentru craioveni, nu pentru clanul Olguței Vasilescu și al PSD, să nu sufoce orașul. Voi veni cu un program care să instaureze integritatea, transparența și competența în Primăria Craiovei și să facă orașul atractiv pentru afaceri. Este revoltătoare stagnarea Craiovei prin comparație cu orașe mai mici ca Ploieștiul sau Piteștiul. Voi crea reguli clare și corecte pentru investitori și voi fi un ambasador al Craiovei pe lângă mediul de business, spune Adrian Prisnel.
Adrian Prisnel dorește să aducă în Craiova schimbarea pe care USR a început-o în politică și în administrația locală, mai multă transparență și mai puțină corupție. O semnătură pentru Adrian Prisnel este o șansă pentru salvarea Craiovei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS