13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajEvenimente Ideale, afacerea unde arta își găsește locul

Evenimente Ideale, afacerea unde arta își găsește locul

Raluca este unul dintre oamenii pe care îi putem numi norocoși, deși nu neapărat norocul este cel care se află în spatele poveștii ei. Este unul dintre oamenii care au reușit să construiască o afacere dintr-o pasiune, dar, mai mult decât atât, este un om care atunci când muncește reușește ce puțini pot: să se mai și joace. Formula ideală, iar idealul este, cum o spune și numele firmei, semnul sub care stă tot ceea ce se întâmplă, din 2008 încoace, sub frumoasa cupolă Evenimente Ideale.

Ceea ce a început ca o mică trupă de ursitoare, cu cinci oameni pasionați și jucăuși, s-a transformat într-unul dintre cele mai recomandate nume de firme specializate în momente artistice de orice tip din Oltenia. Evenimente Ideale numără acum 45 de oameni, cu toții cu studii în domeniul artistic, care sunt gata să transforme orice eveniment, de la nuntă sau botez până la petreceri tematice și evenimente corporate, într-unul memorabil.

„Am început din drag pentru frumos și artă și, pentru că ne învârtim în cercul acesta al artiștilor, am reușit să dezvoltăm Evenimente Ideale în ceea ce este astăzi“, spune fondatoarea, Raluca Micu Popa. „În prezent, acoperim tot felul de momente artistice și de entertainment, cu personaje din cele mai diverse. Avem fachiri, statui vivante, personaje pe picioroange, magicieni, balerini, caricaturiști, oameni care fac sculpturi în fructe, nelipsitele mascote Disney (aproape 50 la număr). Avem inclusiv spațiu de joacă. Povestea noastră a evoluat foarte frumos, dar provocarea cea mai mare, într-un astfel de domeniu, este să legi echipa și nu e deloc ușor. Firile artistice sunt complexe, oamenii sunt diferiți. Am insistat mereu pe ideea de familie. Facem activități împreună, ne strângem la grătare, încercăm să  fim deschiși unii cu ceilalți și să ne respectăm reciproc“, mai spune Raluca.

Evenimente Ideale este, dincolo de o poveste frumoasă, o afacere de succes care oferă posibilități de promovare și tinerelor talente, într-un mediu economic relativ ostil în ceea ce privește dezvoltarea artiștilor. „Fiecare membru al echipei are un contract de colaborare, iar scenariile sunt lucrate împreună, adaptate în funcție de tipologii și menite să scoată ce e mai bun dintr-un moment“.

Îi puteți contacta pe cei de la Evenimente Ideale pe pagina de Facebook sau pe unul din site-urile:

www.evenimenteideale.ro

www.animatoripetrecericopiicraiova.ro

www.casutaursitoarelor.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS