11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Un nou sediu pentru PHARMA PLUS

Una din farmaciile PHARMA PLUS, cea de la Institut, are de joi un nou sediu. Situată la intersecţia străzii Spania nr. 49 – Corp C2 cu Calea București, într-o clădire nouă, dedicată în întregime sănătăţii, farmacia funcţionează acum într-un nou sediu modern şi spaţios, astfel încât serviciile farmaceutice să fie la cele mai înalte standarde în relaţia cu pacienţii.
„Suntem bucuroşi să anunţăm deschiderea noii noastre farmacii într-un nou loc. Aşteptăm cu drag pacienţii, cu profesionişti dedicaţi sănătăţii care fac din vizita în farmacie o experienţă plăcută. În farmaciile noastre acordăm o grijă specială tuturor pacienţilor, nefiind nevoie de card de fidelitate pentru a beneficia de servicii farmaceutice, oferte sau preţuri speciale.
Ne implicăm activ în comunitate prin efectuarea frecventă a campaniilor de testări gratuite, înţelegând că prevenţia este cheia pentru o sănătate mai bună“, a declarat la deschidere Felician Munteanu, director general Pharma Plus.
Programul noii farmacii va fi de luni până duminică, în intervalul orar 8.00 – 24.00. La noua farmacie PHARMA PLUS, pe lângă promoţiile periodice la o serie de produse farmaceutice, de igienă şi îngrijire corporală sunt reduceri substanţiale la produse dermatocosmetice, tehnico-medicale, vitamine şi produse din gama mama şi copilul, precum şi gratuităţi la reţetele de diabet.
Mai mult, în această lună, în farmaciile PHARMA PLUS se derulează o campanie de testare prin osteodensiometrie pentru depistarea precoce a osteoporozei/osteopeniei. Testarea va avea loc pe 15 mai 2017, în intervalul orar 9.00 – 16.00, la noua farmacie PHARMA PLUS (strada Spania, nr. 49-Corp C2 intersecție cu Calea București), iar pe 19 mai 2017, în intervalul orar 9.00 – 16.00, la farmacia PHARMA PLUS, situată în Calea București, bl. N3-N4, parter, vizavi de stația OMV (zona Sucpi).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS