Alte două firme s-au alăturat campaniei iniţiate de Radio Sud, „Colorează şi tu viaţa unui copil”. În urma unor acţiuni de colectare realizate de Opel Plusauto şi Umbrella Media, s-au strâns zeci de jucării, hăinuţe şi rechizite scolare, care vor ajunge la micuţii ce provin din familii cu venituri modeste din judeţul Dolj. Copiii se vor bucura de ele în cadrul celei de-a doua etape a campaniei „Colorează şi tu viaţa unui copil”, ce se va desfăşura în luna martie.

Umbrella Media colorează vieţile copiilor!

Cum anume a contribuit Umbrella Media la această iniţiativă umanitară de întrajutorare a preşcolarilor şi elevilor doljeni, ne spune chiar administratorul firmei, Cristian Nicola:

„Ne-am alăturat acestei campanii deoarece Umbrella Media susţine cu tărie acţiunile de educare şi formare a mediului tânăr. Într-un astfel de context, pachetele noastre conţin foarte multe carţi, precum şi materiale şcolare pentru cei mici. Consideram că viitorul lor este cea mai importantă verigă a societăţii noastre”.

Opel Plusauto susţine iniţiativa Radio Sud!

Opel Plusauto a devenit, de asemenea, unul dintre partenerii campaniei Radio Sud, „Colorează şi tu viaţa unui copil”. Campania a fost apreciată de angajaţii firmei, care au decis să doneze haine şi jucarii pentru micuţii ce, altfel, nu ar putea avea parte de ele. Iată ce a declarat Răzvan Iancu, director de vânzări al Opel Plusauto:

„Opel Plusauto a decis să se alăture campaniei Radio Sud, „Colorează şi tu viaţa unui copil”. Este o iniţiativă care nu poate decat să-i bucure pe cei mici. Noi am reuşit să strângem un număr destul de mare de hăinuţe, un număr destul de mare de jucării, toate donate de către colegii mei. Au şi ei copii şi ar vrea ca la fel de fericiţi ca ei să fie şi alţi micuţi care provin din familii cu venituri modeste. Opel Plusauto pune, de asemenea, la dispoziţia celor care se ocupă cu distribuirea pachetelor, o maşină. Opel Plusauto colorează viaţa unui copil!”

În cadrul primei etape a campaniei „Colorează şi tu viaţa unui copil”, desfăşurate de Crăciun, sute de copii din comunele Orodel, Seaca de Pădure şi Botoşeşti Paia au primit rechizite, haine, jucării si dulciuri.

Vino alături de noi! Colorează şi tu viaţa unui copil!

Cei care doresc să se alature iniţiativei Radio Sud trebuie să ştie că urnele de colectare sunt amplasate la sediul studioului din str. Câmpia Islaz nr. 97A, precum şi în Electroputere Mall, Auchan Craioviţa şi Mercur Center.

De asemenea, ne puteti contact la 0251.419.366 sau [email protected]

Mai multe informatii pe www.radiosud.ro