10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCivitas a fost prezentă la prima ediţie a Târgului de Comerţ al Olteniei

Civitas a fost prezentă la prima ediţie a Târgului de Comerţ al Olteniei

Cel mai mare eveniment expozițional din Oltenia dedicat bunurilor de larg consum şi serviciilor, aflat la prima ediție, s-a desfăşurat pe parcursul a trei zile, în perioada 21-23 octombrie 2016, în incinta Centrului Multifuncţional Craiova.
„De 22 de ani suntem alături de olteni. Participăm la toate manifestările de genul acesta care duc la dezvoltarea regiunii noastre. N-am uitat de unde am plecat. Firma s-a născut şi s-a dezvoltat în Craiova. Acum activăm la nivel naţional şi suntem unul dintre principalii jucători în domeniul securităţii din România. Cu toate acestea, Craiova şi zona Olteniei sunt pentru noi acasă şi ne dorim foarte mult dezvoltarea acestei regiuni“, ne-a spus Daniel Gheorghe, Director Comercial Civitas Dir.
Soluţiile pe care Civitas le-a prezentat la această primă ediţie sunt diversificate, dar au un numitor comun: preocuparea pentru siguranţa clienţilor.
Prima soluţie este cea de monitorizare şi intervenţie rapidă (MIR). „Este deja o soluţie clasică pe care craiovenii o cunosc foarte bine, deoarece zi de zi îi văd pe colegii noştri intervenind. Cu serviciul MIR avem siguranţa că cineva ajunge de fiecare dată la timp acolo unde este nevoie. Ca noutate, dispeceratul nostru național include acum și dispecerat video, nu doar al sistemelor de alarmă la efracţie, şi în felul acesta asigurăm un plus de siguranţă clienţilor noştri“, a declarat Daniel Gheorghe.
O soluţie nouă şi extrem de eficientă prezentată la acest târg a fost supravegherea video cu stocare în cloud. „În felul acesta oferim clienţilor noştri un sistem simplu, care le permite să fie cu ochii pe tot ce contează pentru ei – de la familie și până la afacere“, a mai spus Daniel Gheorghe. Înregistrarea se declanşează în momentul detectării unei mişcări sau a unui sunet, iar clientul poate urmări totul pe orice dispozitiv (telefon, tableta, laptop). Configurarea sistemului se face rapid, deoarece CivitasCam detecteaza automat camerele din reţea şi le conectează la cloud-ul oferit de Panasonic, partenerul firmei pentru această soluţie, iar costul lunar este scăzut.
„Avem acces la tehnologiile de ultimă oră din domeniu și o preocupare constantă pentru instruirea permanentă a angajaţilor.
Pentru aceste motive, Civitas este lider de piață în Oltenia, atât prin numărul de clienţi, cât şi prin soluţiile inovative pe care le propune. Asta se întâmplă pe o piaţă în permanentă mişcare, în care apar mereu firme de profil, care vin cu preţuri de dumping în detrimentul calităţii, care se referă aici la securitatea clienţilor. În general, o concurenţă corectă te impulsionează să îţi depăşeşti limitele şi să oferi clienţilor un plus de calitate la un preţ cât mai bun“, a încheiat Daniel Gheorghe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS