Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Civitas a fost prezentă la prima ediţie a Târgului de Comerţ al...

Civitas a fost prezentă la prima ediţie a Târgului de Comerţ al Olteniei

-

Cel mai mare eveniment expozițional din Oltenia dedicat bunurilor de larg consum şi serviciilor, aflat la prima ediție, s-a desfăşurat pe parcursul a trei zile, în perioada 21-23 octombrie 2016, în incinta Centrului Multifuncţional Craiova.
„De 22 de ani suntem alături de olteni. Participăm la toate manifestările de genul acesta care duc la dezvoltarea regiunii noastre. N-am uitat de unde am plecat. Firma s-a născut şi s-a dezvoltat în Craiova. Acum activăm la nivel naţional şi suntem unul dintre principalii jucători în domeniul securităţii din România. Cu toate acestea, Craiova şi zona Olteniei sunt pentru noi acasă şi ne dorim foarte mult dezvoltarea acestei regiuni“, ne-a spus Daniel Gheorghe, Director Comercial Civitas Dir.
Soluţiile pe care Civitas le-a prezentat la această primă ediţie sunt diversificate, dar au un numitor comun: preocuparea pentru siguranţa clienţilor.
Prima soluţie este cea de monitorizare şi intervenţie rapidă (MIR). „Este deja o soluţie clasică pe care craiovenii o cunosc foarte bine, deoarece zi de zi îi văd pe colegii noştri intervenind. Cu serviciul MIR avem siguranţa că cineva ajunge de fiecare dată la timp acolo unde este nevoie. Ca noutate, dispeceratul nostru național include acum și dispecerat video, nu doar al sistemelor de alarmă la efracţie, şi în felul acesta asigurăm un plus de siguranţă clienţilor noştri“, a declarat Daniel Gheorghe.
O soluţie nouă şi extrem de eficientă prezentată la acest târg a fost supravegherea video cu stocare în cloud. „În felul acesta oferim clienţilor noştri un sistem simplu, care le permite să fie cu ochii pe tot ce contează pentru ei – de la familie și până la afacere“, a mai spus Daniel Gheorghe. Înregistrarea se declanşează în momentul detectării unei mişcări sau a unui sunet, iar clientul poate urmări totul pe orice dispozitiv (telefon, tableta, laptop). Configurarea sistemului se face rapid, deoarece CivitasCam detecteaza automat camerele din reţea şi le conectează la cloud-ul oferit de Panasonic, partenerul firmei pentru această soluţie, iar costul lunar este scăzut.
„Avem acces la tehnologiile de ultimă oră din domeniu și o preocupare constantă pentru instruirea permanentă a angajaţilor.
Pentru aceste motive, Civitas este lider de piață în Oltenia, atât prin numărul de clienţi, cât şi prin soluţiile inovative pe care le propune. Asta se întâmplă pe o piaţă în permanentă mişcare, în care apar mereu firme de profil, care vin cu preţuri de dumping în detrimentul calităţii, care se referă aici la securitatea clienţilor. În general, o concurenţă corectă te impulsionează să îţi depăşeşti limitele şi să oferi clienţilor un plus de calitate la un preţ cât mai bun“, a încheiat Daniel Gheorghe.

Publicitate
Publicitate
Gazeta de Sud contribuie la dezvoltarea a sute de afaceri locale și transformă proiecte antreprenoriale în adevărate branduri.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.