6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajRestaurantul Le Baron, excelență culinară de aproape două decenii

Restaurantul Le Baron, excelență culinară de aproape două decenii

Luna aceasta, restaurantul Le Baron, de pe strada Vasile Alecsandri, numărul 111, aniversează 19 ani. Aproape două decenii de excelenţă în conceperea şi servirea meniurilor „a la carte“, perioadă în care a reuşit să se reinventeze în permanență şi să îşi surprindă în mod plăcut clienţii, cu o varietate bogată de preparate.

Salată de caracatiţă cu roşii cherry şi fistic, pulpă de rață confiată cu varză roşie şi sos de mure sau specialitatea casei, unul dintre preparatele din carne de vită: muşchiuleţ de vită argentinian cu sos de trufe şi ficat de rață, sunt doar câteva exemple.
Până şi simpla comandă a unei porţii de bruschette îţi aduce pe platou un mix de tartar de roşii cu dovlecei, cremă de avocado cu ceapă roşie, brânzeturi gratinate cu prosciutto crudo şi cremă de brânză cu somon fume.
Dacă nu aţi trecut încă pragul restaurantului Le Baron, aflaţi că locaţia este destinaţia perfectă pentru cei care nu îşi aleg întâmplător locul unde servesc masa. Este un loc pentru cei care apreciază mâncărurile fine, inedite, pregătite şi servite cu grijă, dar şi pentru iubitorii de smuth jazz, muzică ce încântă auzul, în timp ce preparatele delectează papilele gustative.
Ambianţa este completată de curtea interioară, care găzduieşte terasa spaţioasă, amenajată armonios, însă cu rigoarea şi disciplina caracteristice grădinilor în stil francez. O fântână arteziană este amplasată central, de aici pornind mici alei, care delimitează spaţii verzi bine definite, foarte utile când vrei să faci o plimbare cu cei mici, să nu se plictisească, în timp ce aştepţi să vină mâncarea.
Pentru perioadele mai reci din an, restaurantul dispune şi de un salon intim şi cochet, ideal pentru cine romantice, aniversări sau evenimentele private retrase.
Pe cartea de vizită Le Baron se regăsesc cu succes şi servicii de catering, servicii de organizare evenimente şi focuri de artificii, cu această din ultimă ramură putându-se mândri cu o experienţă de peste 15 ani şi o distribuţie bine pusă la punct la nivel naţional.

Contact: Restaurant Le Baron Craiova,
str.
Vasile Alecsandri, nr. 111,
tel. 0735.322.766, www.lebaron.ro
Fb: Restaurant Le Baron.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS