8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPlusauto devine dealer autorizat Opel în Craiova

Plusauto devine dealer autorizat Opel în Craiova

Plusauto aduce toată gama de autovehicule Opel în Craiova, devenind singurul dealer autorizat al mărcii din oraș. Prin noua colaborare, Plusauto readuce pe piața locală unul dintre cei mai mari producători de autovehicule nemțești.
Lansarea oficială a avut loc joi, 29 septembrie, iar pentru a marca noul parteneriat, dealerul organizează, începând de astăzi, 30 septembrie, până duminică, 2 octombrie, porți deschise. Timp de trei zile, clienții pot testa cele mai noi modele din gama Opel. Cei care participă la drive-test se pot înscrie într-o tombolă și au șansa să câștige un weekend la munte cu noul Opel Astra K, Mașina Anului în Europa.
Cristian Milea, Country Director din partea Opel România, spune că decizia asocierii cu Plusauto a fost luată din dorința de a veni mai aproape de clienți: „Colaborarea se datorează atitudinii pe care dealerul o are față de clienți, care rezonează cu strategia Opel, unde aceștia sunt cei mai importanți“.
La aceasta se adaugă experiența de 14 ani pe piață a dealerului, care, din august 2015, este și reparator autorizat Opel. „Lansarea acestui showroom este posibilă, în primul rând, datorită clienților, care ne sunt alături de mai bine de 14 ani“, a precizat Răzvan Iancu, director vânzări Plusauto. „Pentru că dorim să le oferim servicii de calitate, la standarde foarte înalte, ne bucură să anunțăm acest parteneriat cu Opel, unul dintre cei mai mari producători auto din Europa, recunoscut pentru tehnologia sa inovatoare și accesibilă unei categorii largi de cumpărători“.
Plusauto va comercializa gama completă de autoturisme Opel, inclusiv modelul Astra K, câștigător al titlului «Mașina anului 2016» în Europa, dar și noul Mokka X. Acesta va fi disponibil cu sistemul ON STAR, supranumit «îngerul păzitor» al autovehiculelor Opel, singurele, dealtfel, care sunt prevăzute cu acest sistem“, a declarat Răzvan Iancu, director de vânzări. „Îngerul păzitor“ oferă, pe lângă serviciile de siguranță, beneficiile aduse de un asistent personal. Prin simpla apăsare a butonului albastru OnStar, clienții pot solicita unui operator date despre starea vehiculului sau informații precum cea mai apropiată benzinărie sau situația traficului. Operatorul are posibilitatea de a trimite rutele solicitate direct în navigația de la bordul solicitantului. OnStar asigură și asistență imediată în caz de urgență, răspunsul automat la impact sau asistență pentru autovehiculele furate. Alături de autoturismele Opel, Plusauto va comercializa și întreaga gamă de autovehicule comerciale Opel, care cuprinde utilitarele Combo, Vivaro și Movano.
„Prin semnarea acestui parteneriat, ne dorim să venim mai aproape de clienții Opel și să consolidăm performanța mărcii în zona de sud a țării“, a mai adăugat Răzvan Iancu.
Rețeaua de dealeri Opel se extinde la 35 de puncte de lucru, din care 32 operează atât distribuție, cât și service.
Pe lângă titlul „Mașina Anului 2016“, Astra a câștigat premii importante, precum SAFETYBEST 2015 și Volanul de Aur 2015. De asemenea, a primit maximul de cinci stele pentru performanța sa în cadrul testării EuroNCAP.
Pentru mai multe detalii legate de noul dealer, vă invităm să accesați site-ul: www.opelplusauto.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS