Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Bike4Life: Pedalează pentru orașul tău și, împreună, sărbătorim zece ani de...

Bike4Life: Pedalează pentru orașul tău și, împreună, sărbătorim zece ani de activitate HELLA România

-

Craiovenii vor avea parte de un eveniment sportiv, organizat în scop caritabil, în urma căruia compania HELLA România va sprijini financiar Secția Obstetrică și Ginecologie din Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.
HELLA România, subsidiară locală a grupului german, cunoscut la nivel internațional ca furnizor pentru industria automotive globală, marchează anul acesta zece ani de activitate și sărbătorește acest moment deosebit într-un mod inedit, adică prin organizarea evenimentului caritabil Bike4Life, care se va desfășura simultan, în 10 septembrie, între orele 11.00 – 17.00, în toate cele patru orașe în care compania este activă, adică în Timișoara (Piața Libertății), Arad (Piața „Avram Iancu“), Lugoj (Platoul Casei de Cultură) și Craiova (Piața „William Shakespeare“).
Bike4Life presupune o pedalare de un kilometru, pe una dintre cele 20 de biciclete de fitness (indoor cycling) disponibile, iar pentru fiecare kilometru pedalat de către participanți, HELLA România va dona 2 euro către Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu“ Timișoara, Secția Clinică-Ginecologie din Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, Secția Obstetrică-Ginecologie din Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei“ Lugoj și Secția Obstetrică și Ginecologie din Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.
Pe această cale invităm toți craiovenii să participe într-un număr cât mai mare la evenimentul Bike4Life, deoarece suma finală care va fi donată depinde strict de numărul de kilometri parcurși de participanții din fiecare locație.
Mai mult, la finalul sesiunii de pedalat, participanții sunt recompensați cu un cadou din partea companiei HELLA România și vor fi înscriși într-o tombolă. În urma extragerii, care va avea loc la încheierea evenimentului, va exista un câștigător din fiecare oraș care va primi un voucher de cumpărături, în valoare de 1.800 de lei, din partea partenerului nostru pentru acest eveniment – Sport Concept.
Accesul la eveniment este gratuit, vârsta minimă de participare fiind de 18 ani.
Bike4Life Craiova este un eveniment organizat de HELLA România în parteneriat cu Sport Concept și în colaborare cu WorldClass România și Primăria Municipiului Craiova.

CONTACT HELLA ROMÂNIA
Cristian Octav Jurcoane
HELLA România
Str. Hella nr. 3
307200 Ghiroda, jud.Timiş
E-mail: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS