22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCESIVO Agricultura, demonstraţie cu utilaje agricole performante

CESIVO Agricultura, demonstraţie cu utilaje agricole performante

Mecanica Ceahlău producător de utilaje agicole şi CESIVO Agricultura, dealer de maşini şi utilaje agricole în zona Olteniei au prezentat azi, în localitatea Băileşti, într-o demonstraţie de câmp, trei utilaje agricole, menite să uşureze munca tuturor celor care desfăşoară activităţi în domeniul agricol. Evenimentul a fost gazduit de ferma Tonea Daniel II din Baileşti.

„Azi ne-am prezentat cu cinci utilaje, toate produse de Mecania Ceahlău, printre care se numără un Plug Optim cu patru trupiţe reversibil, o Grapă cu discuri GD 4.4 m, care lucreză atât în mirişte, cât şi în terenul arat, precum şi Combinatorul Solaris 5 m. Pe lângă acestea fermierii au mai putut vedea şi cum funcţionează o grapă cu discuri cu talere independente Magnum 3m, dar şi Semanatoarea universală de păioase SUP 32 DKFL. Tot la demonstraţia de azi am testat şi tractorul Steyr.Este foarte bine configurat, are foarte multe opţiuni. Toate aceste ulitilaje sunt disponibile prin CESIVO Agricultura”, a declarat Loredana Marinescu, director de vânzări CESIVO Agricultura.

Utilajele prezentate pot fi achizitionate în condiţii speciale de finaţare, prin leasing, dobanda fiind de 0% pe 2 ani şi 1.5% pe 3 ani, iar comisionul de acordare de 1.2% şi avansul 10% pentru utilajele Mecanica Ceahlău şi dobandă de 0% în primul an şi 2.69% din anul 2. În cazul tractoarelor Steyr şi a pachetelor care includ tractoare şi utilaje Mecanica  avansul este de 0% şi finanţarea pe 5 ani.
Sesiunea de probe s-a desfăşurat în condiţii dificile de lucru, pentru ca fermierii să poată observa direct în câmp performanţa utilajelor agricole prezentate. Fermieri care au participat la acestă demonstraţie au apreciat robusteţea utilajelor prezentate. “Suntem foarte mulţumiti de colaborarea cu partenerul nostru Mecanica Ceahlău” a declarat Loredana Marinescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS