16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportaj„Carul din Stele“ dă startul sezonului estival cu cea mai frumoasă petrecere a verii

„Carul din Stele“ dă startul sezonului estival cu cea mai frumoasă petrecere a verii

Mâncare tradițional românească, design care duce cu gândul la „ce-a fost odată“, un loc ideal pentru relaxare și bună dispoziție, unde se organizează petreceri de neuitat, toate se găsesc la pensiunea Carul din Stele de la Beharca. Situată la aproximativ 15 km de Craiova, pensiunea va fi gazda celei mai spectaculoase petreceri a verii, vineri, 8 iulie.

Carul din Stele este un colț de tradiții într-un cadru pur românesc, reperul pentru mâncare tradițional românească. Odată ce ai făcut primii pași descoperi acel stil de viață al străbunicilor obișnuiți să trăiască printre lucrurile care pentru noi, astăzi, sunt doar obiecte de artizanat sau de muzeu. Ai parte de un decor unic, cu elemente tradiționale. De la mobilierul din lemn natural, la oalele de lut şi uneltele vechi tradiţionale aşezate cât mai ingenios, totul inspiră rafinament și bun gust.

Petrecere estivală pe 8 iulie la Carul din Stele

Pensiunea pune însă la dispoziția celor care îi trec pragul, mai mult decât atât. Este locul potrivit pentru pentru prânz, cină și pentru cele mai importante evenimente. Fie că vorbim despre botez, nuntă, autenticele petreceri de iarnă sau petrecerile de sezon estival, totul este la superlativ. Terasele sunt situate de jur împrejurul piscinei, ceea ce te face să te simți bine și să revii de fiecare dată. 8 iulie va fi o zi specială pentru toți cei care vor ajunge la Carul din Stele. Vor avea parte de muzică bună și foarte multă distracție, dar mai ales de relaxare la terasă . „Este vară, iar refugiul preferat se numește piscina Carul din Stele. Noi vă răsfățăm cu cea mai spectaculoasă petrecere a verii: Antonia&band, Andreea Bălan&Petrișor și trupa de dans duc temperaturile la cele mai ridicate cote. Vă așteptăm vineri, 8 iulie, cu multe surprize să petrecem cea mai frumoasă seară, așa cum am făcut de fiecare dată când ne-au trecut pragul interpreți de renume: Loredana & Agurida, Smiley, Alex Velea, Ruby, Mandinga, Andreea Bălan, Andra, Pepe, Corina, Anna Lesko, Speak, Connect-r, Călin Geambașu, Clejanii“, a spus Anca Pocomnicu, administrator pensiune.
De la petrecerea de deschidere a sezonului estival nu va lipsi însă nici muzica oferită de Taraful Gelu Purcelan, Iulian Oiță și Cristina Giuvelescu.
Intrarea este liberă, meniul la alegere. Pentru rezervări sunt disponibile adresele de e-mail: [email protected] și [email protected] sau numerele: 0251446551/ 0736393956.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS