8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCăminul „Sf. Mina“, oază de linişte pentru bătrâni

Căminul „Sf. Mina“, oază de linişte pentru bătrâni

Căminul de bătrâni „Sfântul Mina“ este pentru persoanele de vârsta a treia o adevărată oază de liniște și relaxare. Bătrânețea nu trebuie să însemne tristeţe, necaz sau povară. Din acest motiv, atmosfera din cămin demonstrează că viața poate să fie frumoasă în orice etapă. Din luna februarie a acestui an, căminul mai beneficiază de încă un sediu.

Din februarie 2016, Căminul de bătrâni „Sfântul Mina“ a deschis un nou sediu

Condiţiile unt asemănătoare cu cele din căminele europene. În permanenţă, personalul specializat se ocupă de bunăstarea fizică şi psihică a tuturor persoanelor ce ajung aici. „În afara faptului că menţinem standardul de cămin de bătrâni medicalizat, în sensul de asistenţă medicală, 24 de ore din 24, avem medici care consultă în fiecare zi pacienţii. Se oferă serviciul de îngrijire de zi, îngrijire postspitalizare şi o alimentaţie specială, în funcţie de recomandările medicilor. Condiţiile sunt asemănătoare cu cele ale unui hotel. Există televizor în cameră, aer condiționat, telefon“, a menţionat dr. Dan Bondari, director general.
Din februarie 2016, Căminul de bătrâni „Sfântul Mina“ a deschis un nou sediu. Cei care ajung aici pot beneficia de o mulţime de facilităţi. Este singurul cămin care are în dotare serviciu propriu de ambulanţă. În plus, este gratuit accesul la servicii de tomografie computerizată, precum și la analizele de laborator. Asistenţa medicală permanentă este un alt punct forte al căminului. „Principala prioritate este asigurarea unui climat cât mai plăcut. Noul sediu s-a deschis pe Calea Unirii nr. 10A (fostul hotel Europa). Are o disponibilitate de 30 de camere (27 de camere duble și 3 apartamente). Atât prin aspect, cât și prin dotarea spațiilor de cazare, a grădinii și prin atitudinea personalului se asigură un standard cât mai ridicat îngrijirii pacienţilor şi un mediu cât mai liniştitor de trai. În fiecare cameră din noua clădire există băi private cu duş, uscător de păr şi articole de toaletă“, a declarat dr. Dan Bondari, director general.
Prin condiţiile oferite, administratorii căminului „Sfântul Mina“ încearcă să facă mai frumoase zilele celor care locuiesc aici. În cămin se pune accent pe calitatea vieţii şi pe îngrijirea medicală specializată, iar deviza este dată de cuvintele lui Vasile Conta: „Un zâmbet sau o vorbă bună spusă unui bătrân este a-i dărui o zi mai mult de viaţă“.

Adresă sediu nou: Calea Unirii nr. 10A (fostul Hotel Europa)
Telefon: 0727 522 522 sau 0748 133 344
Facebook: Căminul de Bătrâni Sf. Mina
email: [email protected]
website: http://www.camin-sfantul-mina.ro/

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS