22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajOportunităţi de angajare în domeniul auto, la AUTOTEHNIC Craiova

Oportunităţi de angajare în domeniul auto, la AUTOTEHNIC Craiova

AUTOTEHNIC Craiova le oferă tinerilor cu experienţă în domeniul auto oportunitatea de a se dezvolta şi de a se perfecţiona într-un mediu profesionist. Societatea este în căutare de mecanici auto şi de vânzător pentru un magazin de piese auto. “Căutăm persoane serioase, care ştiu ce este acela profesionalism, orientate către dezvoltarea personală, deoarece la noi au şansa de a învăţa multe lucruri noi. Le oferim ocazia de a lucra într-un service foarte bine echipat, unde fiecare angajat are propriul post de lucru şi este motivat în funcţie de eficienţa sa. Avem un program care monitorizează activitatea fiecăruia. Dacă sunt dedicaţi şi muncitori, sunt şi remuneraţi pe măsura efortului şi seriozităţii lor,” spune managerul AUTOTEHNIC, Octavian Popescu.
AUTOTEHNIC ( link https://www.facebook.com/magazinul.autotehnic?fref=ts) există pe piaţă din anul 2010, când a deschis un magazin de piese auto în Craiova. Societatea şi-a extins activitatea în 2014, când a inaugurat şi un service auto. Toţi angajaţii firmei au experienţă, iar printre aceştia se numără ingineri şi absolvenţi ai Facultăţii de Mecanică.
“Suntem o echipă corectă, nu înşelăm aşteptările clienţilor. Nu oferim doar nişte joburi, ci posibilitatea de a-şi desfăşura activitatea într-un mediu agreabil. Condiţiile de muncă ţin cont de nevoile fiecăruia. Avem muzică, foişor în curte, o minibucătărie echipată modern, practic tot ce este nevoie ca echipa noastră să se simtă confortabil,” adaugă Octavian Popescu.
Cei care doresc să aplice pentru unul dintre posturile disponibile pot trimite CV-ul la adresa [email protected]. Mai multe informaţii puteţi obţine sunând la numărul de telefon: 0760.539.333 sau de pe contul de Facebook Magazinul Autotehnic.
(link https://www.facebook.com/magazinul.autotehnic?fref=ts)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS