13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajBigas Tech: Instalaţiile GPL ne aduc o economie de până la 50%

Bigas Tech: Instalaţiile GPL ne aduc o economie de până la 50%

Deşi în ceea ce priveşte nivelul de trai nu se numărăm printre statele fruntaşe la nivel mondial, România se află printre ţările cu cea mai scumpă benzină din lume. Probabil că mulţi şoferi îşi amintesc de cozile interminabile formate la benzinării cu o zi sau două înainte de măririle de preţ anunţate pentru combustibili. O parte substanţială din salariul unui român de rând este destinată benzinei, iar în ultimii ani tot mai mulţi şoferi se gândesc la alternative pentru a minimiza aceste costuri. O opţiune este instalaţia de gaz auto, care câştigă tot mai mult teren în ultima perioadă. Reprezentanţii Bigas Tech SRL, societate care comercializează şi montează astfel de instalaţii, spun că o convertire a motorului cu instalaţie GPL aduce o economie de până la 50% din costul cu benzina. Bigas Tech oferă instalaţii GPL importate din Italia pentru orice tip de autoturism şi pentru autovehicule cu injecţie directă (TSI, TFSI,FSI,GDI). Preţurile sunt avantajoase şi asigură o investiţie rentabilă pe termen lung, iar achiziţia se poate face şi în rate, prin credit doar cu un act de identitate. “Considerăm că este esenţial să îi furnizăm clientului sisteme de conversie de înaltă calitate. Sistemele noastre au certificate de omologare internaţionale, pe piaţa românească fiind recunoscute de Registrul Auto Român. Un alt aspect foarte important este montajul, care trebuie să fie ireproşabil. Personalul nostru este specializat inclusiv prin training-uri la companii de renume de pe plan internaţional, precum Zavoli şi Stargas, din Italia, sau AG – Polonia, astfel că nivelul de pregătire profesională este foarte ridicat,” spun cei de la Bigas Tech SRL.

Societatea asigură o garanţie de 24 de luni, fără limită de kilometri, dar şi post-garanţie. Service-ul este dotat cu echipamente tehnice performante, care permit servicii de diagnoză complete, iar cei peste 12 ani de experienţă sunt un argument în plus pentru seriozitatea Bigas Tech. “În toţi aceşti ani de când activăm pe piaţă am depăşit 100.000 de montaje. Urmărim o perfecţionare continuă şi încercăm să fim mereu la curent cu ultimele noutăţi în domeniu”, au mai spus reprezentanții Bigas Tech SRL.
Pentru mai multe detalii privind serviciile oferite de Bigas Tech SRL, puteţi accesa pagina web www.virsta.ro sau puteţi merge direct la punctul de lucru, pe strada Caracal, nr. 94, lângă fostul RAR .

Telefon: 0251.533.090;  0767.407.551

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS