14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCompania MHB angajează sudori şi vopsitori

Compania MHB angajează sudori şi vopsitori

Compania MHB, cu punct de lucru în Şimnicu de Sus, angajează 20 de sudori şi 4 vopsitori în câmp electrostatic. Pentru meseria de sudor, firma este în căutare de bărbaţi cu vârste între 18 şi 45 de ani, preferabil cu experienţă în domeniu, care vor fi calificaţi de către MHB.

Interviurile şi problele de lucru au loc zilnic la sediul firmei, pe Aleea Coşbuc nr. 10, între orele 9:00 şi 17:00, până pe 20 iunie.

MHB este o companie specializată în conceperea, dezvoltarea şi producţia de uşi, faţade şi ferestre moderne. Firma s-a stabilit în Dolj în anul 2000, iar personalul angajat a fost specializat pe o perioadă de 6 luni la fabrica parteneră din Olanda. Responsabilitatea şi seriozitatea echipei a câştigat încrederea partenerilor olandezi, astfel că MHB s-a dezvoltat de la an la an, iar în prezent numără peste 40 de angajaţi.

Din portofoliul companiei fac parte proiecte pentru Intercontinental Bucureşti, River Plaza Mall Râmnicu Vâlcea, dar şi mai multe lucrări pentru clienţi din Amsterdam.

Pentru mai multe detalii, puteţi contacta reprezentanţii MHB la numărul de telefon 0726.210.109 sau la adresa de e-mail [email protected].

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS