Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Echipa Grădiniţei Raykids este Ambasadoarea Sănătăţii

Echipa Grădiniţei Raykids este Ambasadoarea Sănătăţii

-

Grădiniţa cu program prelungit Raykids organizează astăzi, 22 mai, începând cu ora 14.00, un simpozion judeţean pe tema educaţiei privind sănătatea copiilor, la care vor fi prezenţi reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean, ai Direcţiei de Sănătate Publică Dolj şi ai Casei Corpului Didactic (CCD) Dolj, alături de cadre didactice. Sub genericul „Ambasadorii Sănătăţii“, iniţiatorii doresc să încurajeze schimbul de experienţă între cadrele didactice şi reprezentanţii instituţiilor şi ai comunităţii locale privind modalităţile de promovare a sănătăţii în cadrul programelor de educaţie pentru şcolari şi preşcolari. Directorul Grădiniţei Raykids, prof. Iordana Constantinescu, argumentează că acest simpozion urmăreşte să evidenţieze importanţa unei alimentaţii sănătoase a copiilor şi să creeze un cadru prielnic pentru adoptarea unor planuri comune familiei, grădiniţelor şi şcolilor.
„Noi oferim la Grădiniţa Raykids un program de viaţă sănătoasă, cu meniuri cât mai naturale şi diversificate pentru micuţi, iar părinţii ne încurajează şi ne susţin“, spune Iordana Constantinescu, directorul Grădiniţei Raykids.
Grădiniţa este autorizată prin ordin de ministru al educaţiei începând cu anul şcolar 2014/2015 şi respectă îndeaproape programul ministerului. Iordana Constantinescu, un cadru didactic cu o vastă experienţă didactică şi managerială, afirmă încrezătoare: „Sunt onorată că pot contribui cu experienţa mea la ridicarea calităţii în învăţământul particular, iar forţa şi elanul le găsesc în atmosfera de lucru a echipei Raykids“.
Implicarea echipei de la Grădiniţa Raykids este apreciată de părinţi din toate zonele Craiovei, care au decis să îşi aducă prichindeii aici. Grădiniţa oferă şi cursuri opţionale de dans, balet, pian, iar pachetul de bază include ore de engleză zilnic şi o oră de germană săptămânal.

Grădiniţa Raykids
Str. Sublocotenent Ilie
Preda, nr. 13 (zona Ford)
Tel. 0351.401.119; 0720.014.220

ȘTIRI VIDEO GdS

Ce a mai inventat Primăria Craiova? Sporul de periculozitate

Toţi angajaţii din Primăria Craiova, de la directori, şefi de serviciu şi până la muncitorii necalificaţi, primesc spor pentru condiţii periculoase sau vătămătoare. Sporurile variază de la 351 de lei brut pe lună, până la 1.808 lei brut. Am întrebat la DSP care sunt condiţiile vătămătoare şi periculoase din Primăria Craiova. Răspunsul a fost... o surpriză de proporţii.