16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajLa Cişmea Mârşani redeschide sezonul escapadelor în natură

La Cişmea Mârşani redeschide sezonul escapadelor în natură

Începând de astăzi, 10 aprilie, complexul La Cişmea Mârşani, o oază de linişte, cu peisaj de poveste, arhitectură elegantă şi condiţii de cinci stele, se redeschide pentru sezonul de evenimente. Dacă îţi doreşti un sfârşit de săptămână departe de aglomeraţia urbană, la nici 30 de kilometri de Craiova forfota oraşului devine o simplă amintire, iar heleşteul înconjurat de verdeaţă, foişoarele şi piscina garantează relaxarea deplină. Nunţile se transformă aici în pagini de basm, graţie unui restaurant elegant de peste 300 de locuri înconjurat de natură, cu fântână arteziană luminată, ponton şi cer plin de stele.
Locul a prins contur în gândurile unei familii din zonă, care a achiziţionat, iniţial, heleşteul din pasiune pentru pescuit, iar apoi s-a gândit să amenajeze aici ceva care să le ofere opţiuni şi localnicilor care se vedeau, de multe ori, nevoiţi să organizeze nunţile la Craiova. „Când am concesionat heleşteul, nu era nimic în zonă, te mâncau şerpii. Aveam locul de trei ani când, într-o zi, vine un vecin şi mă anunţă că se căsătoreşte anul următor. Deja încolţise ideea în mintea mea şi i-am zis că, dacă îşi pune nunta la mine, îi fac şi ofertă specială. Pe vremea aceea, erau buruienile de un metru, dar eu i-am arătat machetele şi i-am zis «aici o să faci nunta». În noiembrie ne-am apucat de lucru, iar în iunie deja am avut primul banchet. Până în septembrie, la nunta vecinului nostru, făcuserăm două-trei botezuri“, povesteşte managerul complexului, Cristian Cîrjaliu.
Din acest an, La Cişmea va avea şi un bar în zona piscinei, amenajat în stil vintage, din piatră şi lemn, care va veni în completarea clădirii principale, unde se află restaurantul de peste 300 de locuri şi camerele de hotel. În clădirea principală se pot organiza şi banchete de 40-50 de persoane, într-o zonă de bar alăturată salonului mare. Barul din curte, de lângă piscină, are o capacitate de 70-80 de locuri.
„A fost multă muncă, am depus eforturi mari, însă am făcut totul cu pasiune. Planul arhitectural a fost realizat de Răzvan Gornoviceanu, dar multe dintre ideile de amenajare a spaţiului şi alegerea mobilierului au fost ale noastre. Iar dacă iubeşti ceea ce faci, n-are cum să nu fie bine“, a spus Gabriela Cîrjaliu.
Pentru cei care doresc să petreacă Sărbătorile de Paşte în aer liber, la foişor, lângă heleşteu, La Cişmea este escapada perfectă. Complexul este prevăzut şi cu grătar, cuptor de pizza, piscina are o capacitate de 50 de şezlonguri, iar foişoarele sunt suficient de încăpătoare pentru a adăposti 80 de persoane.

Pentru rezervări şi informaţii puteţi suna la numerele de telefon 0749.152.805, 0786.197.477, 0748.315.141. De asemenea, pentru detalii vă stau la dispoziţie pagina de facebook: https://www.facebook.com/LaCismea  sau  pagina web http://www.lacismea.ro/.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS