8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCe simbolizează florile din buchetul tău?

Ce simbolizează florile din buchetul tău?

Fiecare buchet de mireasă poate transmite un mesaj dacă alegi florile potrivite. Din ce în ce mai multe mirese își personalizează buchetul în funcție de sentimentele lor, apelând la simbolistica florilor.

Simbolistica florilor datează de la sfârșitul secolului al XIX- lea. În Anglia, bărbații victorieni nu aveau curajul de a vorbi despre sentimente lor, prin urmare au creat un fel de cod floral, care i-a ajutat să își exprime sentimentele în fața doamnelor.

Dacă radiezi de fericire, bujorul, mărgăritarul sau crinul, îți vor completa buchetul de mireasă. Freziile exprimă încredere, anemonele sinceritate, iar lavanda devotament. Hortensia simbolizează gratitudine, minirozele grație, iar trandafirul rămâne floarea iubirii. Irisul simbolizează înțelepciunea, bouvardia transmite entuziasm, iar floarea soarelui longevitate.

Cu siguranță, în acea zi te vei simți elegantă, astfel orhidee o să îți completeze buchetul perfect. Liliacul la rândul lui simbolizează frumusețea, alături de cale și amaryllis. Prosperitatea este transmisă de crinul peruvian, bogăția de crizantemă, iar generozitatea de gladiole. Floarea miresei simbolizează o inimă pură.

Există flori specifice și pentru aniversarea căsătoriei

Pentru aniversarea de un an specifică este garoafa. Mărgăritarul, floarea soarelui, hortensia și margaretele sunt specifice pentru următorii patru ani. Narcisa este floarea potrivită pentru aniversarea de 10 ani. Trandafirul este specific aniversării de 15 ani.
Pentru a afla mai multe despre mesajul transmis de flori și cum poți să le combini, te așteptăm la Florăria April. Ne poți contacta oricând la numărul de telefon 0762 331 815 sau la adresa de email [email protected]
Andreea Melinescu
Floral Designer

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS