10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCraiovenii încep să acorde mai multă importanţă spaţiilor verzi

Craiovenii încep să acorde mai multă importanţă spaţiilor verzi

oltenia garden

Craiovenii care doresc să îşi amenajeze spaţiul verde au, începând din acest an, posibilitatea de a realiza simulări 3D. Acestea îi ajută să ia mai uşor deciziile corecte privind achiziţionarea plantelor. Compania Oltenia Garden a înfiinţat, în acest scop, un departament specializat în proiectarea grădinilor. „Departamentul de proiectare este foarte important pentru cei care doresc să îşi amenajeze curtea, deoarece clienţii pot lua mult mai uşor deciziile după ce planul şi ideile lor devin vizuale. În plus, este mai uşor şi pentru planificarea bugetului. Amenajarea spaţiului verde dintr-o curte poate costa 1.000 de lei, dar poate costa şi de 10 ori mai mult. Depinde cât dorim şi cât putem investi“, a declarat administratorul Oltenia Garden, Bogdan Buzatu. De exemplu, dacă alegem copaci care au avut nevoie de zeci de ani pentru a se dezvolta, implicit preţurile vor creşte, fiind direct proporţionale cu perioada în care planta a necesitat îngrijire şi întreţinere.
Reprezentantul companiei spune că, în ultimul timp, se observă o tendinţă a oamenilor de a-şi înclina mai mult atenţia către grădină. „Este îmbucurător că în ultima vreme a crescut interesul pentru plante. Oamenii au început să realizeze importanţa lor, iar aceasta este o veste foarte bună pentru noi. Am încercat mereu să îi facem pe craioveni să conştientizeze că spaţiul verde ne ajută pe toţi. Cu cât este mai mult spaţiu verde, cu atât respirăm un aer mai curat“. Reprezentanţii Oltenia Garden fac parte dintr-o asociaţie la nivel naţional ce reuneşte antreprenorii din peisagistică, pentru a încuraja schimbul de experienţă şi de idei.
„În ultima vreme ne-am extins prin deschiderea unui punct de lucru în zona Selgros. În zona respectivă s-a construit mult şi ne-am gândit să venim în întâmpinarea celor care îşi amenajează curtea, să fim mai aproape de ei. Şi simţim că oamenii au devenit mai receptivi“, a adăugat Bogdan Buzatu. Pe lângă deschiderea noului punct de lucru, Oltenia Garden are un parteneriat şi cu o reţea naţională de magazine.
Administratorul companiei le recomandă celor care locuiesc sau intenţionează să se mute la casă să ia în considerare şi amenajarea curţii când îşi organizează bugetul. „Încercăm să îi facem pe oameni să  înţeleagă că, atunci când stai la casă, curtea este, de fapt, cea mai importantă. La început este bine să apelezi şi la sfaturile unui specialist, deoarece pământul este foarte important, sistemul de irigaţii este, de asemenea, esenţial în îngrijirea unei grădini“.
Pe lângă migraţia proprietarilor de apartamente la casă şi investiţia în curte, reprezentanţii Oltenia Garden spun că şi la nivel urban se observă o schimbare în bine. „Pare că se acordă mai multă importanţă spaţiilor verzi din oraş, autorităţile au început să facă schimbări în acest sens“, a menţionat Bogdan Buzatu.

Oltenia Garden – împreună pentru natură!

Craiova- DN65, km 9,8 (lângă Peugeot), Strada Henry Ford (zona Selgros)
Telefon:
0723.445.534
0731.351.965
0724.718.482
Email:
[email protected]
Website:
www.olteniagarden.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS