6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajGratuităţi oferite de NordService Autentic în luna februarie

Gratuităţi oferite de NordService Autentic în luna februarie

În luna Februarie , Nord Service Autentic vă aşteaptă cu o ofertă de nerefuzat: revizii periodice manoperă+consumabile gratuite, pentru instalaţiile gpl montate în această luna.

Faptul că gpl-ul dăunează motorului este un mit, dimpotrivă: creşte fiabilitatea motorului, prin eliminarea rezidurilor de ardere, datorită faptului că gpl-ul are arderea mai completă, nu necesită folosirea uleiurilor, sau a componentelor de aprindere.
Este obligatorie verificarea periodică şi, dacă este cazul, schimbarea filtrului de aer şi a componentelor aprinderii (bujii, fişe, bobină, etc.). Funcţionarea în bune condiţii a motorului pe gpl depinde, în foarte mare măsură, de starea acestor componente. Nu neglijaţi filtrul de aer care are o importanță la fel de mare ca şi celelalte piese. Este recomandat să se schimbe la cel mult 10.000 de km.
Pentru mai multe detalii, NordService Autentic vă aşteaptă cu plăcere la punctul de lucru din Str. Barieră Valcii Nr. 243A , cu o echipă pregătită şi cu o bogată experienţă în soluţionarea problemelor autoturismului dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS