11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPanourile cu infraroşu, sistemul de încălzire al viitorului

Panourile cu infraroşu, sistemul de încălzire al viitorului

Tot mai mulţi craioveni racordaţi la sistemul de încălzire centralizat se plâng de o creştere semnificativă a facturilor la energia termică. Cele peste 65.000 de apartamente branşate din Craiova au resimţit, inevitabil, o creştere a facturii la întreţinere pe lunile noiembrie, decembrie şi ianuarie. Iar riscul de mărire a preţului gigacaloriei îi determină pe tot mai mulţi să recurgă la soluţii mai eficiente de încălzire, cum ar fi panourile de încălzire cu infraroşu.

Panourile de încălzire cu infraroşu sunt corpuri de încălzire care transformă energia electrică în căldură. “Panourile funcţionează pe același principiu cu cel după care soarele încălzește Pământul prin intermediul radiaţiilor infraroșii. Razele emise ajung cu ușurinţă în toate colţurile încăperii și sunt absorbite de pereţi și corpurile prezente, care se încălzesc. Corpurile vor degaja apoi căldura acumulată în aerul din încăpere, încălzirea aerului fiind uniformă”, a explicat Daniel Buzatu, manager la societatea Nactec.
Firma Nactec activează de ani buni în domeniul panourilor radiante cu infraroşu, iar reprezentanţii săi consideră că este ,,sistemul de încălzire al viitorului”. Avantajele panourilor sunt numeroase. Prezintă rezistenţă la utilizare şi o durată de viaţă foarte lungă, cheltuielile sunt cu 15-20% mai mici decât în cazul încălzirii cu centrală pe gaz şi cu 50% mai mici decât cu centrală electrică, montajul este rapid. “Panourile au o durată de viaţă de 25 de ani şi au 10 ani termen de garanţie” a precizat Daniel Buzatu.

Pentru informaţii suplimentare privind acest sistem de încălzire, accesaţi www.nactec.ro, sunaţi la numărul  de telefon 0251.425.790 sau faceţi o vizită la sediul firmei Nactec, aflat pe strada Dezrobirii, nr. 70.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS