17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriOltenia BusinessValletta Towers – proiectul de suflet al Zacaria, dezvoltat în inima Craiovei

Valletta Towers – proiectul de suflet al Zacaria, dezvoltat în inima Craiovei

Valletta Towers, proiectul rezidențial de lux din inima Craiovei ce va fi casa a 190 de familii, a atras atenția publicului încă de la lansare. Poziționarea ultra-centrală, alături de avantajele oferite potențialilor locatari face ca noul ansamblu de locuințe să redefinească standardele locuințelor de lux din oraș.

De la lansare, Valletta Towers a captivat atenția viitorilor locatari, iar rezultatele vorbesc de la sine – 46 de apartamente au fost deja vândute în doar câteva luni, din cele 190 de unități ce vor fi construite în total.

Stadiul lucrărilor

În prezent se desfășoară lucrările de cofrare a placajului ce urmează a fi turnat între nivelurile minus doi și minus unu ale subsolului blocului numărul 2. Cu un start excelent al lucrărilor, se estimează că în primăvara anului 2024 vor începe inclusiv lucrările la suprastructura blocurilor 2 și 3, astfel că anul următor clienții vor putea vizualiza la fața locului compartimentările multiplelor tipuri de apartamente propuse în proiect.

Ansamblul, în varianta sa finală, include 4 clădiri ce cuprind 190 de apartamente cu 2,3 și 4 camere, parcări subterane întinse pe două niveluri, boxe pentru depozitare aflate la subsol și adăpost de proiecție civilă, iar la suprafață parcări supraterane și loc de joacă. Fiecare bloc va avea câte două lifturi cu o capacitate generoasă, precum și stații de încărcare pentru mașini electrice atât in subsol cât și în suprateran.

Detaliile contează

Pentru că sufletul casei stă în detalii sau design, în acest caz, echipa Valletta Towers pregătește un showroom elegant în colaborare cu arhitectul de interior Anca Oprea de la AIO Living. Acest spațiu va permite clienților să vizualizeze mai multe concepte de design ce vor fi aplicate ulterior în apartamentele acestora din Valletta Towers. Acestă inițiativă reflectă atenția acordată fiecărui detaliu și dorința de a oferi clienților o experiență completă.

Aceștia vor avea posibilitatea de a vizita showroom-ul, unde se vor putea inspira și alege elementele de finisaj dorite pentru noul lor cămin. O colaborare cu AIO Living asigură că spațiul va reflecta cele mai recente tendințe în designul de interior, oferindu-le locuitorilor un context real pentru a-și imagina viitoarele spații de locuit.

Clienții ce vor dori să ducă experiența de design la nivelul următor, până la piese de mobilier si detalii fine, vor putea beneficia de asistenta echipei de design AIO Living într-o colaborare exclusivă. Această opțiune permite clienților să beneficieze de sfaturile specialiștilor pentru a transforma locuința într-un spațiu cu adevărat unic și personalizat.

O evoluție constantă

Anul 2024 va da formă proiectului ce până acum a fost admirat mai mult la nivel de schiță, lucru ce va impulsiona și mai mult cumpărătorii ce așteaptă să vadă modul în care prinde viață ansamblul Valletta Towers.

Odată cu evoluția proiectului vin și ideile noi legate de mici detalii ce se cer, totul bazat pe feedback-ul publicului interesat. Site-ul dedicat evoluează pe baza acestui feedback. Am început constructia unei machete la scara de 1:100 pentru ca persoanele interesate să poată vizualiza mai bine ansamblul, de asemenea, curând vom avea disponibil un tur 3D pe site.

Vom ține mereu la curent publicul cu evolutia lucrărilor, atât pe profilurile de Facebook și Instagram, cât și pe site-ul dedicat – www.vallettatowers.ro. Suntem de părere că transparența modului în care se realizază lucrările este foarte importantă pentru orice persoană interesată de o investiție bună sau un nou loc denumit acasă.” a declarat Marius Moga, Sales&Marketing Director la Zacaria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS