17.8 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriOltenia BusinessGentle Electric: soluții energetice complete

Gentle Electric: soluții energetice complete

Prezentă din anul 2017 pe piață, activitatea companiei Gentle Electrica debutat prin crearea unei infrastructuri de producție a vehiculelor electrice pe două roți. Datorită implicării și devotamentului, compania s-a transformat într-un „gardian” al viitorului sustenabil prin soluțiile energetice complete oferite.

În călătoria către un progres durabil, reprezentanții Gentle Electric, Andreea și Ovidiu Pașoi Sîrbu ne-au transmis faptul că evoluția transcende simpla adoptare a tehnologiilor; ea întruchipează o înțelegere profundă și o conștientizare sporită a impactului nostru colectiv asupra mediului. Pe lângă furnizarea unor soluții care contribuie la construirea unui viitor mai verde, compania luptă pentru a face populația să înțeleagă interconexiunile dintre activitățile umane și sănătatea planetei noastre.

Sisteme fotovoltaice: valorificarea puterii soarelui

Dedicarea neclintită a companiei Gentle Electric pentru energia regenerabilă a condus la implicarea în valorificarea puterii soarelui cu ajutorul sistemelor fotovoltaice. Din anul 2020, Gentle Electric a început montarea de sisteme fotovoltaice, reușind ca în numai 3 ani să ajungă la o putere instalată totală de peste 5MW. Pentru toate proiectele, compania utilizează produse de la producători renumiți pentru calitate și durabilitate.

Cu proiecte implementate cu succes în județe precum: Dolj, Olt, Ilfov, Brașov; aceștia au contribuit la eficientizarea consumului și reducerea costurilor la energia electrică pentru persoane fizice, întreprinderi mici, mijlocii și chiar companii mari din industrie. În spatele tuturor proiectelor implementate se regăsește un personal specializat, cu autorizație ANRE în proiectare și execuție.

Reprezentanții adaugă: A fi autorizat de ANRE este o dovadă a standardelor înalte de expertiză și profesionalism susținute de forța noastră de muncă dedicată. Datorită acesteia, clienții pot avea încredere în compania noastră și pot înțelege că echipa noastră este calificată și se aliniază perfect cu standardele stricte ale industriei.”

Pentru clienții săi, Gentle Electric vine cu un pachet complet ce conține:

  • Asigurare inclusă, pentru 3 ani;
  • Consultanță;
  • Proiectare;
  • Execuție;
  • Mentenanță;
  • Dosar prosumator;
  • Garanție.

Susținerea mobilității electrice: vehicule electrice și stații de încărcare auto

În ceea ce privește mobilitatea electrică, Gentle Electric oferă o gamă variată de soluții care redefinesc transportul zilnic. Vehiculele electrice, de la scutere și biciclete, până la trotinete electrice, atât pentru copii, cât și pentru adulți, exemplifică angajamentul acestora de a îmbunătăți modul de transport și de a-l transforma într-o activitate durabilă.

Reprezentanții companiei menționează: Numărul de stații de încărcare pe care le-am vândut s-a triplat recent, reflectând o creștere fără precedent în adoptarea vehiculelor electrice ecologice și a cererii tot mai mari de produse durabile.Acest lucru subliniază rolul esențial pe care Gentle Electric îl are în tranziția către o mobilitate electrică eficientă.

De la viziune la realitate: extinderea ambițioasă a Gentle Electric

Deși am făcut progrese semnificative în domeniul energiei solare și mobilității electrice, lucrăm la integrarea de produse noi, inovatoare. Viitorul se anunță a fi mai verde decât până acum. Pentru anul 2024, compania noastră are în vedere construirea a două parcuri fotovoltaice, fiecare având o putere de 1MW. De asemenea, urmărim adăugarea unui nou segment de activitate: vânzarea și instalarea pompelor de căldură. Oferind căldură iarna și răcoare vara prin mijloace ecologice, redefinim confortul fără a compromite sănătatea planetei noastre.” – au menționat reprezentanții Gentle Electric.

Pe website-ul acestora, www.gentleelectric.ro, puteți afla mai multe detalii, iar pentru a discuta cu unul dintre reprezentanții companiei, puteți apela unul dintre următoarele numere de telefon: +40 (756) 021 278 | +40 (742) 074 700.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS