20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriOltenia BusinessCentrul de evenimente Panoramic Ballroom: Zece ani de evenimente de neuitat

Centrul de evenimente Panoramic Ballroom: Zece ani de evenimente de neuitat

Anul viitor va fi unul foarte special pentru Centrul de Evenimente Panoramic Ballroom din Craiova. Se vor împlini zece ani de evenimente de succes, poveşti frumoase şi petreceri de neuitat. Pentru a celebra cum se cuvine cei zece ani de activitate, Panoramic se pregătește să ofere clienților un an aniversar de excepție, cu pachete all-inclusive, meniuri rafinate pentru toate gusturile și, în plus, un Wedding Planner oferit gratuit pentru mirii care vor spune „DA” în anul 2024. 

Sala Roma Ballroom, un mic palat pentru ceremonii

Centrul de Evenimente Panoramic pune la dispoziţie clienţilor săli spectaculoase, amenajate special pentru ca mirii şi invitaţii să se simtă ca în poveşti. Sala Roma Ballroom, o construcţie unică în Craiova, este un loc excepţional unde poţi scrie povestea celui mai important eveniment din viaţa ta. Cu o arhitectură inspirată din barocul italian, cu elemente clasice, această locaţie te impresionează din momentul în care păşeşti în ea. Coloanele și scările din marmură, tablourile clasice, picturile murale realizate manual, tavanul pictat care ilustreaza cerul, toate acestea creează o atmosferă grandioasă pentru nunți și evenimente de gală. Cu o capacitate de până la 400 de persoane, această sală impresionează prin fiecare detaliu, precum și prin priveliștea unică asupra orașului. 

Terasă la înălţime pentru petreceri panoramice

Situată la ultimul nivel al clădirii, Terasa Roma este o locaţie foarte apreciată atât de tinerii care vor să organizeze majorate sau petreceri, dar şi de cei care îşi planifică alte evenimente private. Acoperișul culisabil permite oaspeților să se bucure de soare sau de priveliștea înstelată, ceea ce face terasa potrivită pentru orice tip de eveniment special. Pereții laterali transparenți completează peisajul şi oferă o panoramă uimitoare a orașului Craiova, transformând fiecare eveniment într-o amintire de neuitat.

Sala Vienna Ballroom, o oază de eleganță în natură

Vienna Ballroom oferă o experiență aproape de natură, datorită nuanțelor de alb și verde, drapajelor din tul alb și a elementelor naturale. Cu o capacitate de până la 200 de persoane, sala Vienna are amenajată în curtea interioară o piscină mare, traversată de un podeţ. Terasa Vienna este locul perfect pentru o ceremonie sau un ring de dans pentru evenimentele în aer liber.

Aşadar, Panoramic Ballroom se adaptează constant la solicitările și dorințele clienților şi este gata oricând să organizeze un eveniment care să rămână mereu o amintire minunată. Meniurile, amenajarea spațiului și mesele sunt personalizate în funcţie de cerinţele clienţilor. Şi pentru că anul 2024 este unul deosebit pentru Centrul de Evenimente Panoramic, meniurile all-inclusive vor avea preţuri speciale şi vor include preparate culinare alese cu grijă și o selecție de băuturi care vor încânta toate gusturile. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS