3.6 C
Craiova
sâmbătă, 2 decembrie, 2023
Știri de ultima orăBani & AfaceriOltenia BusinessMagnolia Panoramic - proiectul imobiliar care redefineşte standardele locuirii în Craiova

Magnolia Panoramic – proiectul imobiliar care redefineşte standardele locuirii în Craiova

Magnolia, un nume consacrat în domeniul imobiliar din zona Olteniei, își continuă povestea de succes prin lansarea celei de-a doua faze a Complexului Magnolia Panoramic. Cu o experiență de peste 20 de ani și o reputație solidă în construcții rezidențiale, Magnolia a reușit să se impună drept liderul pieței imobiliare locale, adaptându-se mereu nevoilor și cerințelor clienților săi. Prin proiectul Magnolia Panoramic, dezvoltatorul imobiliar îşi propune să construiască locuinţe unice, ce vor oferi standarde extraordinare de trai clienţilor.  

Magnolia Panoramic – locuinţe în mijlocul naturii, cu privelişte superbă

Complexul Magnolia Panoramic este un proiect inovator, desfășurat pe un teren impresionant de peste 80.000 de metri pătraţi. Locația în care acesta se construieşte este unică în Craiova – zona Staţiunii Didactice Banu Mărăcine. Această locație oferă nu doar o panoramă spectaculoasă asupra orașului, ci și un mediu sănătos și o oază de linişte în mijlocul naturii. Oamenii care vor alege o locuinţă în cadrul Complexului Magnolia Panoramic se vor putea bucura de aer curat, spații verzi generoase, o privelişte spectaculoasă şi multă linişte – un cadru ideal pentru o viață armonioasă.

Succesul pe care l-a avut Magnolia Panoramic a determinat dezvoltatorul să treacă la următorul nivel şi să dezvolte şi mai mult complexul. După ce, în primă fază, s-au construit zece case şi două blocuri, acum proiectul trece în cea de-a doua etapă. În prezent, a fost începută construcția a încă zece case și două blocuri, aducând o nouă dimensiune de eleganță și confort în acest complex rezidențial de excepție.

„Vrem să oferim locuitorilor noștri o experiență unică de a trăi. Acum, în faza doi, ne propunem să continuăm această poveste de succes, extinzându-ne gama de locuințe de înaltă calitate, adaptate nevoilor și preferințelor clienților noștri. Cu cele zece case și două blocuri planificate pentru construcție în faza doi, Complexul Magnolia-Panoramic își propune să ofere o varietate de opțiuni locative, de la case elegante și spațioase până la apartamente moderne și confortabile. Fiecare unitate locativă va fi construită cu aceeași atenție la detalii și calitate, în concordanță cu standardele înalte ale proiectului“, a declarat Mihaela Iovan, manager în cadrul Magnolia Residence.

Atenţia la detalii, punctul forte la Magnolia Panoramic

Locuinţele din Magnolia Panoramic vor fi construite cu cea mai mare atenţie la detalii, iar acesta este un aspect care le diferenţiază.

Fiecare detaliu a fost atent planificat și implementat pentru a oferi clienţilor confort și satisfacție pe deplin. Peretele exterior din BCA Ytong asigură izolare termică și fonică excelentă, iar tâmplăria exterioară eficientă termic completează designul elegant al fiecărei unități locative. Încălzirea prin pardoseală, placajele ceramice și parchetul în nuanţe naturale adaugă o notă de rafinament, iar obiectele sanitare de calitate demonstrează atenția noastră la detalii. De asemenea, panourile fotovoltaice asigură o eficiență energetică remarcabilă. În plus, Magnolia-Panoramic se bucură de conexiunea la toate utilitățile necesare, inclusiv gaze naturale, curent electric, apă, canalizare și internet“, a mai adăugat Mihaela Iovan.

Confort şi modernitate, într-un peisaj natural

De departe cel mai mare avantaj al Complexului Magnolia Panoramic este cadrul natural în care se regăseşte. Într-o perioadă în care oraşul a devenit extrem de aglomerat, achiziţionarea unei locuinţe aflate în acelaşi timp în natură, dar destul de aproape de oraş, poate fi idealul oricărei persoane care este în căutarea unei locuinţe.

„Suntem mândri să dezvoltăm acest complex rezidențial extraordinar, în interiorul căruia oferim facilități și servicii premium, într-un cadru natural și rafinat. Magnolia-Panoramic este mai mult decât o simplă locuință – este un stil de viață distinct, care integrează frumusețea peisajului cu confortul și modernitatea, creând astfel o experiență rezidențială de neuitat. Suntem nerăbdători să adăugăm noi capitole acestei povești de succes, iar faza a doua de construcţie reprezintă o oportunitate pentru cei care își doresc să devină parte a acestei comunități excepționale. Fie că vor alege o casă sau un apartament modern, suntem dedicați să oferim clienţilor noştri o locuință de înaltă calitate, într-un mediu prietenos și sigur“, a mai spus Mihaela Iovan.

Mai multe detalii despre Complexul Magnolia Panoramic găsiţi pe site-ul www.magnolia-panoramic.ro. 

Citeşte şi: A fost lansat numărul 2/2023 al revistei Oltenia Business

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS