13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriOltenia BusinessAnsamblul rezidenţial President, cel mai mare proiect imobiliar din Craiova

Ansamblul rezidenţial President, cel mai mare proiect imobiliar din Craiova

Dezvoltatorul ansamblului rezidenţial President va demara, în curând, execuţia fazei II a complexului unic în Craiova grație designului contemporan adaptat nevoilor actuale. Vorbim de cel mai mare și mai nou proiect imobiliar din Bănie, situat pe Calea București, în zona Viitorul, cu peste 800 de apartamente, cu locuri de parcare, hotel, spații comerciale și de birouri și o poziţionare de vis. De fapt, ansamblul este situat în cea mai dorită zonă rezidenţială a Craiovei, prin perspectiva centrelor culturale, de business şi comerciale şi a accesului facil şi rapid către acestea. 

Totul pornește însă de la strategia companiei, care a fost de la bun început aceea de a dezvolta un concept nou şi inovativ, prezent în toate marile oraşe, cu accent pe comunitate şi care să ofere multiple facilităţi şi să înglobeze mai multe aspecte, cum ar fi rezidenţial, spaţii comerciale, servicii şi birouri. „Ne-am propus să redefinim standardele moderne prin crearea unui mix perfect între locaţia excelentă, design şi standarde înalte ale construcţiilor, care să ofere viitorilor rezidenţi o gamă complexă de servicii integrate. Proiectul este gândit să asigure revitalizarea întregii zone cât şi plus-valoare pentru comunitate şi oraş”, afirmă Denisa Strunoiu, director general al complexului rezidenţial President. 

Complexul President dispune de facilități de transport precum Aeroportul Internaţional Craiova, care se află la câteva minute de mers cu maşina, linie de tramvai, autobuz, dar și facilităţi de shopping precum Electroputere Mall, şcoli, facultăţi, spitale, restaurante, cafenele, birouri şi acces rapid către centrul vechi al oraşului. 

Faza I a complexului President, aproape gata: 326 de apartamente la cheie și parcări subterane

Faza I a complexului rezidențial President este aproape gata și înseamnă 326 de apartamente la cheie, parcări subterane, spații comerciale și parcări supraterane. Unităţile rezidenţiale se bucură de un design contemporan, adaptat nevoilor actuale de locuire, cu spaţii generoase, elegante şi pline de lumină naturală, care se bucură de privelişti spectaculoase la etajele superioare. „Ne pregătim în foarte scurt timp de finalizarea lucrărilor la faza I a complexului President, care a însemnat execuţia a 38.000 mp construiţi, dintre care 326 de apartamente de tip studio, 2 şi 3 camere, 900 mp spaţii comerciale, 7.600 mp de părcări subterane şi spaţii tehnice, cât şi parcări supraterane. Suntem multumiţi de modul cum au evoluat lucrurile până în acest moment, în ciuda provocărilor pe care a trebuit să le înfruntăm cu toţii în ultimii ani“, susține Denisa Strunoiu. 

Până acum, peste 70% din apartamentele din faza I sunt vândute sau precontractate, iar o data cu finalizarea lucrărilor urmează a fi amenajate şi închiriate şi spaţiile comerciale din cadrul complexului. „Primii rezidenţi locuiesc deja de peste doi ani în cadrul ansamblului President, urmând ca până la sfârşitul anului comunitatea noastră să se mărească până la aproape 1.000 de persoane. Rezultatele înregistrate până acum şi faptul că am fost constant în top pe domeniul nostru de activitate ne motivează în continuarea proiectului, aşa cum a fost el gândit iniţial“, explică Denisa Strunoiu. 

Se lucrează la partea de concept a fazei III a complexului rezidențial President

Lucrările la faza II a complexului President cuprind, pe lângă locuințe, și construcţia a peste 10.000 mp de spaţii destinate asigurării de servicii şi restaurante, 5.000 mp de parcări subterane şi spaţii tehnice, parcări supraterane şi altele.

„Între timp, echipa noastră lucrează la partea de concept a fazei III a complexului, care va însemna construcţia de apartamente, numeroase spaţii comerciale şi birouri, toate menite să înglobeze conceptul inovativ de revitalizare a zonei prin asigurarea de construcţii multifuncţionale, care să găzduiască o comunitate mare de oameni care locuiesc şi lucrează împreună“, a dezvăluit Denisa Strunoiu, director general al ansamblului President. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS