6.7 C
Craiova
miercuri, 28 februarie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriHidroelectrica prelungește Acordul cadru cu Hidroserv

Hidroelectrica prelungește Acordul cadru cu Hidroserv

Hidroelectrica a semnat, astăzi, un act adițional prin care se prelungește cu un an acordul cadru cu Hidroserv. Aceasta este subsidiara dedicată lucrărilor de mentenanță și dezvoltare.

Documentul ia în calcul condițiile actuale de piață în ceea ce privește costurile cu lucrările și serviciile prestate în domeniu, astfel încât să permită stimularea corespunzătoare a muncii și retenția personalului Societății de Servicii Hidroenergetice. În plus, acest parteneriat strategic reprezintă un pas decisiv pentru asigurarea volumului necesar de lucrări esențiale, contribuind astfel la consolidarea poziției Hidroserv și la eforturile companiei îndreptate către ieșirea din insolvență.

Hidroelectrica respinge ferm tentativele sindicale de a exercita presiuni asupra conducerii Hidroelectrica în scopul forțării unor decizii, speculând perioade de incertitudine sau vulnerabilitate. Aceste tactici – specifice mai degrabă unei perioade a „băieților deștepți” din industria energetică, sunt contrare statutului actual de companie listată al Hidroelectrica, societate care si-a asumat că luarea deciziilor trebuie să fie transparentă, fundamentată și orientată către interesul pe termen lung.

Hidroelectrica rămâne angajată în consolidarea parteneriatelor strategice și în asigurarea unei dezvoltări durabile pentru întreaga sa rețea de subsidiare, inclusiv Hidroserv. Vom continua să investim în eficiență operațională și inovații tehnologice pentru a ne menține statutul de lider și pentru a contribui la dezvoltarea sustenabilă a sectorului energetic în România.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS