11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriTransfer de bani internaţional, în doar câteva minute, prin Ria Money Transfer

Transfer de bani internaţional, în doar câteva minute, prin Ria Money Transfer

Compania Naţională Poşta Română continuă dezvoltarea în direcţia serviciilor financiare prin noul parteneriat cu Ria Money Transfer. Astfel, clienţii Poştei Române au posibilitatea să trimită şi să primească fonduri în lei şi euro, în străinătate, în doar câteva minute.

Centrat pe furnizarea de comoditate, rapiditate şi încredere comunităţii, acest serviciu susţine piaţa în curs de dezvoltare şi asigură legături esenţiale cu membrii familiei şi prietenii care locuiesc în străinătate. Serviciul Ria Money Transfer, prin care clienţii vor beneficia de transferuri transfrontaliere de bani, rapide şi ieftine, va fi disponibil, etapizat, în 1.200 de oficii poştale din toată ţara.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale serviciilor Ria îl reprezintă reţeaua globală. Serviciile companiei sunt disponibile în peste 161 de ţări, înclusiv în zone greu accesibile. Cu o reţea mondială de peste 389.000 de locaţii, Ria micşorează distanţele dintre familii şi cei dragi lor prin servicii de transfer de bani la un nivel înalt de calitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS