22.9 C
Craiova
joi, 25 iulie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriActiv deținut de Infinity Capital Investments S.A. în Craiova, str. Matei Basarab, nr. 22, județul Dolj

Activ deținut de Infinity Capital Investments S.A. în Craiova, str. Matei Basarab, nr. 22, județul Dolj

Infinity Capital Investments S.A., cu sediul în Craiova, str. Tufănele, nr. 1, jud. Dolj, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J16/1210/1993, având CUI RO 4175676, organizează în data de 10.07.2024, ora 13, la adresa din Craiova, str. Tufănele nr. 1, jud. Dolj, licitație competitivă deschisă cu strigare pentru vânzarea activului ce include clădiri și teren, deținut de Infinity Capital Investments S.A. și situat în Craiova, str. Matei Basarab, nr. 22, jud. Dolj.

Vânzarea se face în întregime, pentru întreg activul, nu în mod individual sau fracționat.

La ședința de licitație se pot prezenta persoane fizice și/sau juridice române sau străine care fac dovada îndeplinirii cerințelor prevăzute în Regulamentul de organizare și desfășurare a Licitației. Sunt puse la dispoziția participanților un Caiet de Sarcini ce conține prezentarea Activului, precum și Regulamentul Licitației.

Acestea sunt disponibile pe site-ul Infinity Capital Investments S.A. la adresa: https://infinitycapital.ro/vanzari-active/matei-basarab/.

Prețul de pornire al licitației este de 800.000 lei. Se aplică TVA în funcție de dispozițiile legale.

Garanția de participare la licitație este de 100.000 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS