17.8 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriHotel Relax, 10 ani de servicii de ospitalitate şi cazare la cel mai înalt nivel

Hotel Relax, 10 ani de servicii de ospitalitate şi cazare la cel mai înalt nivel

Echipa hotelului Relax din Craiova sărbătoreşte în această lună un deceniu de activitate. Cu acest prilej, managerul Relax, Sara Dragomir, a ţinut să transmită un mesaj de mulţumire tuturor celor care au girat cu încrederea lor serviciile oferite de Hotel & Ballroom Relax.

„O călătorie de o mie de kilometri trebuie să înceapă cu un singur pas, spunea filozoful Lao Tzu.
Noi am făcut primul pas în urmă cu zece ani. În tot acest timp, am făcut tot posibilul pentru a le oferi o experienţă hotelieră de excepţie clienţilor noştri, de fiecare dată când ne trec pragul. Vă mulţumim pentru că ne-aţi fost alături la fiecare pas! În luna în care sărbătorim un deceniu de activitate, gândurile noastre se îndreaptă către oaspeţii noştri, care ne-au onorat cu încrederea lor”.

Managerul Relax Hotel spune că aceşti 10 ani au fost o călătorie de-a lungul căreia echipa a învăţat constant, a progresat spectaculos şi “ne-am străduit să fim cele mai bune gazde, întotdeauna cordiale ţi atente. Dorinţa noastră este ca toţi cei care ne calcă pragul ca oaspeţi să ne devina prieteni”, adaugă aceasta.

În fiecare an, antreprenorii din spatele Hotel Relax s-au concentrat să aducă îmbunătăţiri semnificative serivciilor, iar cu ocazia împlinirii unui deceniu de existenţă au decis să ofere un look fresh camerelor printr-un design nou, atractiv, care să sporească totodată confortul oaspeţilor.

Sala Relax Ballroom, ideală pentru evenimente memorabile

Antreprenorii au menţionat şi că au încercat să ofere o experienţă autentică în materie de organizare de evenimente prin sala RELAX BALLROOM, gândită să transforme evenimentele clienţilor “într-un adevărat basm”.
“Conform spuselor clienţilor noştri şi experientei acumulate în toţi acești ani, reuşim de fiecare dată să facem faţă cu brio oricărei provocări şi să adăugăm acel touch de unicitate fiecărui eveniment în parte, pentru a-l face memorabil. Ne-am asumat să ne situăm la cel mai înalt nivel de ospitalitate şi cazare în Craiova şi vă asigurăm că vom continua să facem totul ca fiecare şedere la Hotel Relax să fie una specială, de care să vă amintiţi cu drag!”, a mai spus Sara Dragomir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS