22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriSpitalul MaDonna Maria îți mobilează camera bebelușului. Concurs cu super premii pentru graviduțe

Spitalul MaDonna Maria îți mobilează camera bebelușului. Concurs cu super premii pentru graviduțe

Spitalul MaDonna Maria, singurul spital privat de obstetrică-ginecologie din Oltenia acreditat și clasificat de Ministerul Sănătății si ANMCS din S-V Romaniei, a demarat în debutul lunii aprilie o nouă campanie de amploare, imediat după încheierea campaniei tradiționale din luna martie, „Sunt femeie și am grijă de mine!”.

Cine poate participa la Concursul Verii

De această dată, inițiativa se adresează tuturor femeilor însărcinate, indiferent de vârsta sarcinii, care încheie un contract pentru naștere cu spitalul MaDonna Maria și constă într-un concurs cu 10 premii importante, care se va încheia la finele lunii iulie.

„Concursul Verii” se desfășoară între 01-04-31.07.2024 și se adresează tuturor femeilor care aleg să nască la Spitalul MaDonna Maria, sunt majore și completează talonul de concurs. Talonul se introduce în urna amplasată la noi, în recepție, iar extragerea se va face pe 1 august, în prezența unui notar”, a explicat Alexandra Șurtea Preda, managerul spitalului MaDonna Maria.

Marele premiu: mobilarea completă a camerei bebelușului

Marele premiu al concursului constă în mobilarea completă a camerei bebelusului cu pătuț pentru nou-născut, saltea pentru pătuț, măsuță pentru înfășat și saltea pentru măsuță înfășat, protecție saltea, dulap cu două uși, covoare și lampă de veghe.
Premiul 2 va fi o tricicleta Bentley Mulliner 6 in 1, iar premiul 3 ( vor fi 2 premii) – 2 cărucioare Chicco 3 in 1 (scoică auto, landou și cărucior).

Se vor acorda și 3 premii 4, constând în 3 balansoare pentru nou-născuți, cât și 3 premii 5, constând în seturi de biberoane Chicco.

„Cu toate că noi promovăm foarte mult alăptatul la sân, orice proaspătă mămică are în casă un biberon. Chiar și când oferi exclusiv lapte matern bebelușului, sunt situații cand este nevoie să apelezi la depozitele de lapte matern. De altfel, toate asistentele care lucrează la noi in secția de neonatologie sunt consultanți în alăptare acreditați SAMAS, Crucea Roșie și Crucea Albă”.

Valoarea comercială totala a premiilor este de 14883,5 lei, iar regulamentul complet al concursului se găsește pe site-ul spitalului MaDonna Maria la adresa: www.maternitateamadonna.ro.

Campaniile MaDonna Maria, un sprijin constant pentru comunitate

Prin campaniile desfășurate, fie concursuri, campanii de conștientizare și educație pentru sănătate sau campanii de susținere a inițiativelor sportive, Spitalul MaDonna Maria a fost constant, de-a lungul timpului, aproape de comunitate.

„Am mai avut concursuri de acest fel și în trecut pentru pacientele noastre pentru că noi considerăm de bun augur să le premiem, pe lângă a le mulțumi pentru încrederea pe care ne-o acordă. Pacientele noastre sunt cele care dau naștere, ad literam, viitorului, iar noi credem în viitor și în copilărie și ne dorim să aducem propria contribuție la construirea unui viitor frumos”, transmite Alexandra Șurtea Preda.

Spitalul MaDonna Maria a oferit numeroase burse sportive pentru tineri, pentru înot, tenis, dansuri sau fotbal. În luna mai, va fi pentru a cincea oară consecutiv alături de Federația Română de Tenis și Tenis Club Stănică, în postura de partener principal pentru Turneul Național de Tenis pentru copiii sportivi prin care ofera premii importante dar si puncte FRT.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS