20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriTendințele primăverii la Promenada: fashion show și concerte live

Tendințele primăverii la Promenada: fashion show și concerte live

Craiova, 27 martie 2024 – În perioada 29 – 30 martie, Promenada invită clienții să se bucure de o atmosferă vibrantă, să descopere cele mai noi colecții de sezon și să se alăture unei experiențe muzicale de excepție susținută de Rareș Mariș și duo-ul Robert & Reea, în food-court. Accesul la evenimente este gratuit.

Pe 29 martie, începând cu ora 17:00, clienții centrului comercial sunt așteptați în magazinul Lefties, în care vor descoperi noile colecții la fashion show-ul ce va include sesiuni de styling personalizate și sfaturi pentru crearea unor ținute cool folosind outfit-urile existente în magazin.

Și pentru că distracția continuă, de la ora 18:00, în zona food-court, vizitatorii vor avea ocazia să participe la un concert susținut de Rareș Mariș, câștigătorul competiției One True Singer. Single-urile sale de succes, precum „Jumătate” și „Buchet de trandafiri”, au dominat topurile radio și cele mai mari festivaluri din țară. De asemenea, Rareș a câștigat titlul de Best New Artist la The Artist Awards și a avut succes și în industria filmului, jucând în „Romina VTM”. Colaborările sale muzicale au inclus hit-uri cu Theo Rose, DOMINO, Olivia Addams și Nicole Cherry. Recent, a contribuit la coloana sonoră a filmului „Miami Bici 2”. Pentru a încălzi atmosfera, în deschidere va cânta duo-ul Robert & Reea, care combină stilul pop și cel rap pentru a crea o experiență muzicală memorabilă.

Pe 30 martie, începând cu ora 15:00, va avea loc un fashion show ce aduce noile colecții de primăvară, în stiluri variate și culori vibrante, de la branduri partenere precum Peek & Cloppenburg, Nike, Reserved, Mohito, Cropp, House si Sinsay. De asemenea, participanții vor putea beneficia de sesiuni de styling personalizate și trucuri despre modă pentru a crea ținute impecabile conform tendințelor actuale. Mai mult, cei care participă la concursul organizat pe pagina de Instagram a centrului comercial și votează outfit-ul favorit din cadrul fashion show-ului pot câștiga ținute de până la 3000 lei.

Super premii și surprize în SPOT

În aceeași perioadă, clienții sunt invitați să participe la un Treasure Hunt captivant în aplicația mobilă SPOT, unde au ocazia să câștige premii și surprize din partea magazinelor partenere.

Dar surprizele nu se opresc aici. Promenada organizează în luna aprilie multe alte evenimente dedicate clienților.

Pe 19 aprilie, rapper-ul Puya va susține un concert plin de adrenalină în centrul comercial. În continuare, pe 28 aprilie, Dan Badea, unul dintre cei mai apreciați comedianți români, va încânta publicul cu o sesiune de Stand-up Comedy plină de umor și picanterii ale vieții cotidiene.

Mai multe informații despre ofertele și evenimentele Promenada pot fi consultate atât pe site https://www.promenadacraiova.ro/, cât și pe paginile de social media ale centrului comercial.

Facebook https://www.facebook.com/promenadacraiova/

Instagram https://www.instagram.com/promenadacraiova/

***

Despre Promenada

Promenada, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare și modern centru comercial din municipiul Craiova, are o suprafață închiriabilă de 78.500 metri pătrați, din care noul centru comercial ocupă 62.500 mp, iar magazinul Dedeman, 16.000 metri pătrați. Centrul comercial găzduiește peste 120 de magazine, mixul de chiriași incluzând atât nume în premieră la nivel național, cât și numeroase branduri în exclusivitate pe piața din Craiova.

Printre cele peste 20 de magazine în premieră se numără Massimo Dutti, Mamaquilla, Lefties, Peek & Cloppenburg, Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Under Armour, Modivo, Mohito, Obsentum și Carrefour, dar și de noile concepte de magazine din lanțul Inditex: Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Zara. Alte premiere sunt constituite de retaileri de tehnologie și software (iStyle).

Promenada pune la dispoziția clienților săi peste 2100 de locuri de parcare, precum și cea mai mare terasă panoramică exterioară din Craiova, unde se găsesc restaurante și cafenele, pentru o experiență cât mai plăcută de petrecere a timpului liber. Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Promenada sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS